ATOMI CoreStory™

Verkkoselaimissa toimiva myyntitarina ja myynnin työkalu etämyyntiin, myyntitapaamisiin ja myynnin seurantaan.

Myynnin vaiheet vaativat monia erilaisia työkaluja. Etämyynnin järjestelmät, myyntiesitykset ja seurannan työkalut ovat usein monen sovelluksen ja kulahtaneiden Powerpoint esitysten soppa.

ATOMI CoreStory™ myyntitarinalla pystyt samalla työkalulla tekemään kaikki myynnin vaatimat vaiheet etämyynnistä seurantaan. Myyntitarina on myös näyttävä, videoita ja animaatioita hyödyntävä vahvan muistijäljen jättävä visuaalinen kokemus.

Tilaa vartin etätapaaminen ja näytämme miten voit hyödyntää ATOMI CoreStory™ työkalua etämyynnissä.

Moderni myynnillinen tarinankerronta ei toimi enää pelkällä puheella. Myyntitarinaa täytyy ryydittää näyttämällä missä ja miten asiakkaasi on hyötynyt osaamisestasi. Ja miltä palvelusi näyttää. Varsinkin myytäessä teknisiä innovaatioita ja ratkaisuja.

Miksi ATOMI CoreStory™ on parempi kuin Powerpoint?

  • Aina ajan tasalla. Voit johtaa monien myyjien esityksiä yhdestä pisteestä. Sisällön tai rakenteen muuttaminen on helppoa ja saat myyjillesi päivitetyn esityksen minuuteissa.
  • Yhdessä tarinassa voi olla monia polkuja. Voit esittää myyntitarinaasi joko tehokkaan lineaarisesti eteenpäin tai pureutua kuulijaasi kiinnostaviin kohtiin tarkemmin.
  • Osallista kuulijasi interaktiivisesti. Anna kuulijallesi mahdollisuus edetä itse esityksessä tai täyttää tietoa.
  • Hyödynnä olemassa olevia verkkosisältöjä. Myyntitarina voi sisältää muuta verkossa jo olevaa materiaalia, lomakkeista karttoihin.
  • Tee myyntiseurantaa. Lähetä etämyyntiesityksen tai myyntitapaamisen jälkeen yksilöllinen linkki esitykseesi ja seuraa kuinka monta kertaa esitystäsi on katsottu.
  • Liitä osaksi verkkosivustoasi. CoreStory esitys voi olla myös julkinen, kaikille avoin sisältö verkkosivustollasi.

Miten saat Atomi CoreStory™ myyntitarinan käyttöösi?

  • Vaihe 1. Myyntitarinan rakentaminen. Tuotteen tai palvelun asiakaskeskeinen myyntitarina. Myyntitarinassa voidaan hyödyntää myös jo olemassa olevia myyntiesityksiä.
  • Vaihe 2. Myyntitarinan visualisointi. Visualisointi tehdään yrityksen brändin mukaisesti hyödyntäen yrityksen videoita, valokuvia ja infografiikkaa. Visuaaliset elementit voidaan myös suunnitella yksilöllisesti myyntitarinaan sopivaksi.
  • Vaihe 3. Myyntitarinan julkaiseminen. Julkaisu omalle verkkopalvelimelle* tai kuukausihintaiseen esitysportaaliin.
  • Vaihe 4. Käytön opastus. Käytön opastus myyntitiimillesi.

*omalla verkkopalvelimella kaikki etämyynnin ominaisuudet eivät ole käytettävissä.

 

Hinta alkaen 1250,- euroa + alv 24 %. Lopullinen hinta määräytyy tarvittavan sisällöntuotannon sekä julkaisualustan mukaan.

ASIAKASCASE

Myyntitarina materiaalinhallinnan uudelle aikakaudelle

Lue asiakascase

Tilaa vartin etätapaaminen ja näytämme miten voit hyödyntää ATOMI CoreStory™ työkalua etämyynnissä.