Atomilaiset esittelyssä: Kalle – WordPressiä ja joukkuehenkeä

Kalle on tuorein atomilainen ja saapui vahvistamaan Web/UX -tiimimme teknistä osaamista huhtikuussa. Mies elää ja hengittää WordPressiä, nauttii toimivista digitaalisista toteutuksista ja on henkeen ja vereen joukkuepelaaja sekä toimistolla että kentän laidalla.

Kalle on jo parissa kuukaudessa tullut tärkeäksi osaksi Atomia. Hän jakaa tietämystään ja näkemystään asiakkaillemme ja tiimille niin WordPressin uusimmista ominaisuuksista, parhaista teknisistä ratkaisuista kuin koodikoukeroistakin. 

Kun Kalle ei kirjoittele koneelle erilaisia '<span class=“highlight”>koodinpätkiä</h3>', voi hänet bongata Tammelan stadionilta tai Kaupin urheilupuistosta valmentamassa maalivahteja tai analysoimassa kaupungin jännittävimpiä futispelejä. 

 

Kyselimme Kallelta olennaisimmat kysymykset ja annoimme muun tiimin myös hieman kuvailla Kallea näin parin kuukauden perusteella. Lukaise alta, mitä Kallesta paljastui. 

kalle1bw.jpg

Hei Kalle, mistä sun Atomi-arki koostuu?

Päiväni koostuvat asiakkaiden verkkosivustojen teknisestä toteutuksesta sekä käyttöliittymien suunnittelusta. Pyrin tuomaan teknistä näkökulmaa asiakkaiden ongelmien ratkaisuun. 

Jos voisit tavat yhden ihmisen ja esittää hänelle yhden kysymyksen, kuka se henkilö olisi, ja mitä kysyisit?

Haluaisin tavata lapsuuteni sankarin Gianluigi Buffonin. Kysyisin häneltä, mikä on hänen pitkän uransa salaisuus.

Millä nettisivulla vierailet päivittäin ja miksi?

Aina kun sormi menee suuhun: stackoverflow.com. Toki myös WordPressin Codex on usein auki jossain välilehdessä: codex.wordpress.org

Mitkä on sun kovimmat workday-soittolistan kipaleet?

Tässä on oikeastaan linkki koko soittolistaan.

Jos voisit valita kenet tahansa mentoriksesi, kenet valitsisit ja miksi?

Valintani olisi Simon Sinek. Häneltä saisi todennäköisesti ohjeita, joita voisi soveltaa sekä työelämässä että arjessa.

Mitä yhtä taitoa duuniin liittyen haluaisit kehittää tänä vuonna ja miksi?

Web-kehittäjän näkökulmasta uusien teknologioiden opetteleminen on välttämättömyys. Tänä vuonna haluaisin syventää Javascript-osaamistani, ja olisi hauska tutustua myös paremmin Reactiin. Tottakai janoan myös koko ajan uutta WP-tietoa ja WordPress-taitojen yleinen kehittäminen on aina prioriteettilistallani korkealla.

Mikä nimen antaisit omaelämäkerrallesi?

Kalle Heltonen - Lyhyesti

Mikä Atomin projekti, projektiin liittyvä asia tai lopputulos on jäänyt parhaiten mieleesi ja miksi?

Olen ollut talossa sen verran vähän aikaa, että projekteja ei ole vielä kovin montaa takana, mutta parhaillaan meneillä oleva Asia Exchange -sivuston kehittäminen on jäänyt erityisesti mieleen. Varsinkin, kun kyseessä on oikeastaan ensimmäinen isompi projekti, niin en voisi toivoa parempaa alkua omalle Atomi-uralleni. Kannattaakin seurata julkaisua, koska sivustosta tulee mahtava! Toivon kuitenkin, että parhaat työni ovat vasta edessäpäin.

Shh. Älä kerro Kallelle, mutta me tiimin kesken kuvailtiin uusinta tulokastamme seuraavasti:

"Sujahti muutamassa päivässä tärkeäksi osaksi Web/UX -tiimiä ja koko Atomia. Asiantunteva ja leppoisa kundi, joka elää ja hengittää futista ja WordPressiä. On jo nyt tärkeä ja pidetty tyyppi atomilaisten ja asiakkaidenkin parissa."

"Nasta kundi, joka häikäisee nettiskillsseillään ja jolla on ennennäkemätön positiivisuuden ja innostuksen määrä."

"Superpositiivinen ja innostunut WordPress-velho. Päivä alkaa ja loppuu hyvin, kun Kalle morjestaa käsi pitkällä leveästi hymyillen. Jaksaa auttaa mitä kummallisempienkin tekniikkakysymysten kanssa."