Innostavia kehitysnäkymiä sekä uusia atomilaisia

Alkuvuosi 2017 on ollut meillä Atomissa täynnä mielenkiintoisia projekteja, isoja harppauksia kohti uutta ja innostunutta pöhinää. Olemme keskittyneet asiakas- ja työntekijäkokemuksen parantamiseen, nimittäneet kehitysjohtajan sekä vahvistaneet tiimiämme kahdella asiantuntijalla. Millainen Atomi siis on nyt, ja mitä kaikkea vielä onkaan tulossa?

 

Konkreettisia tekoja asiakaskokemuksen ja työntekijäkokemuksen kehittämiseksi

Emme halua tarjota asiakkaillemme vain hyvää palvelua. Haluamme tarjota tavoitteellista markkinointiviestintää ja loistavan asiakaskokemuksen. Yksi vuoden päätavoitteistamme meillä, jokaisella atomilaisella, on rakentaa entistä parempi asiakaskokemus asiakkaillemme. 

Rakennustalkoisiin haluamme mukaan myös asiakkaamme. Tulemmekin kysymään asiakkailtamme palautetta entistä aktiivisemmin uusissa asiakaspalautekanavissamme, jotta tarjoamaamme palveluun ja asiakaskokemukseen voidaan vaikuttaa jo projektien aikana.

Uskomme myös, että loistavaa asiakaskokemusta ei voi tarjota ilman hyvää työntekijäkokemusta. Siksi olemmekin ottaneet käyttöön vuorovaikutukseen perustuvan jatkuvan työntekijäkokemuksen mittaamisen, jonka avulla kehitämme Atomia työpaikkana ja tiiminä.

Uusia atomilaisia ja nimitysuutisia

Vahvistimme alkukeväästä Web/UX -tiimiämme, kun porukkaan liittyi teknisiin toteutuksiin perehtynyt WordPress-asiantuntija Kalle. Lue Kallen haastattelu ja tiimin ajatuksia uudesta atomilaisesta täältä.

Toinen uusi atomilainen, projektikoordinaattori Arlene, aloitti tiimissämme maaliskuussa. Projektien koordinointiin, asiakaskokemuksen vahvistamiseen sekä strategiaprojekteihin osallistuva tehopakkaus mahdollistaa sen, että laajatkin projektit sekä yhteiset työskentelyalustat rullaavat moitteettomasti.

Olemme ottaneet tietoisia askeleita tehdäksemme näkyväksi sitä, mitä ja millainen Atomi on nyt. Yksi näistä askeleista on vajaa kolme vuotta Atomissa työskennelleen Hennan nimitys kehitysjohtajaksi. Lue Hennan ajatuksia uudesta roolista:

"Parin vuoden aikana Atomi on muuttunut huimasti. On ollut upeaa olla mukana rakentamassa mm. strategia- ja koulutuspalveluiden kokonaisuutta, joka vastaa monen yrityksen ja organisaation tämän hetken markkinoinnin tekemisen haasteisiin. Olemme jo nyt saaneet käytännönläheisistä strategiapalveluistamme kiitosta niin globaaleilta asiakkailtamme kuin esimerkiksi sosiaalialan organisaatioilta. Nyt on aika tehdä toimivaksi testatut palvelut näkyväksi myös laajemmin."

Hennan roolina on lisäksi asiakas- ja työntekijäkokemuksen kehittäminen.

"Uskon, että työntekijäkokemus ja asiakaskokemus kulkevat käsi kädessä. Toimimme päivittäin tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Laajemmat ja moniulotteisemmat projektit edellyttävät, että meidän kanssamme on helppo ja mukava työskennellä, ja että tiimillämme on mainio syke. Siksi olemme asettaneet tavoitteet korkealle – emme halua olla vain hyviä. Haluamme olla paitsi erinomainen kumppani asiakkaillemme, myös loistava työnantaja atomilaisille."

Asiakkaan liiketoimintaymmärrys osana jokapäiväisiä työtapoja

Kuluneen puolentoista vuoden aikana olemme tehneet vahvasti yhteistyötä uusien asiakkuuksien ja laajojen projektien parissa niin asiantuntijaroolissa kuin fasilitaattoreinakin. Olemme päässeet perehtymään hyvin syvällisesti asiakkaidemme liiketoimintaan, tavoitteisiin ja tulevaisuuden suunnitelmiin esimerkiksi sisältöstrategiaprojekteissamme.

Workshop-työskentelyn kautta olemme pystyneet miettimään yhdessä asiakkaidemme kanssa esimerkiksi verkkosivujen käyttäjäpolkuja, digitaalista asiakaskokemusta sekä toteuttaneet niiden pohjalta verkkosivuja, verkkopalveluita ja monikanavaisia kampanjoita. Uudet yhteistyöalustat ja työpajatyöskentelyn metodit ovat mahdollistaneet entistä paremman ja tiiviimmän työskentelyn asiakkaidemme kanssa.

 

Kuluvan vuoden aikana teemme näkyväksi sen mitä Atomi on nyt. Tule mukaamme, mielenkiintoinen matka on vasta alussa.

/Atomilaiset

 

Ps. Haluatko kurkistaa kuvausten kulisseihin, tutustua uusiin workshop-metodeihin tai nähdä mistä Atomin arki koostuu? Seuraa meitä InstassaFacessa ja LinkedIn:ssä.

#atomiwork  #workingatatomi