Atomin kesätrainee Elsi ja kolmen päivän kesäduuni-päiväkirja

Jo toista kesää putkeen olemme saaneet nauttia kesämimmimme Elsin seurasta ja hämmästellä 10-vuotiaan sometaitoja.  Viime kesänä Elsi tutustui Suomi 100 Tampere projektiin ja tämän vuoden kolmen päivän "kesäduunissa" työpöydällä oli visuhommia sekä sisältöpuolen juttuja. Lue lisää Elsin kesäpäiväkirjasta millaista arki meillä on.

Tiistaina ensimmäisenä tein someen kuvia. Tein niitä Snappa-sovelluksella. Kun olin ne saanut tehtyä minusta otettiin kuvia. Sitten haastattelin Annia uudesta Pilke-lehdestä ja Kallea Aasia-verkkoprojektin highlighteista.

 Kuvassa haastattelen Kallea Aasia-projektista

Kuvassa haastattelen Kallea Aasia-projektista

Keskiviikkona ekana haastattelin Makea trukki-videosta koska en tiistaina ehtinyt. Sitten kirjoitin haastattelut koneelle. Sitten sain vähän sisustaa Atomin toimistoa. Laitoin pariin kehykseen festarikamaa, lappuja ja lippuja, mitä Atomilaiset olivat tehneet.

Torstaina ensimmäisenä kirjoitin tätä blogipostausta. Sitten seurasin, kun Make kuvasi tuotekuviksi pahvilaatikoita. Sitten tein taas somekuvia. Seuraavaksi tein korttia 100-vuotiaalle Suomelle, jollaisia kaikki Tampereen koululaiset tekevät syksyllä. Sitten kirjoitin tätä postausta taas.

 Kuvassa seuraan kun Make kuvaa pahvilaatikoita

Kuvassa seuraan kun Make kuvaa pahvilaatikoita

Kerro vähän itsestäsi, miksi halusit tulla tutustumaan mainostoimiston arkeen?

No, olen Elsi. Olen 10 vuotias tyttö ja täytän lokakuussa yksitoista. Harrastan teatteria, sellon soittamista sekä Aikidoa. Aikido on yksi pudo laji. Halusin tulla mainostoimiston arkeen koska haaveilen toimittajan tai kirjailijan urasta. Toimittaja on ollut toiveammattini jo 4 vuotta. Kirjailija on tullut vasta viime vuoden puolella. Pienempänä halusin olla aina kukkakauppias.

Miltä meno täällä Atomissa näyttää? Mitä täällä puuhataan, mitä ehkä ensi kesänä haluaisit tehdä tai harjoitella?

Atomissa meno näyttää aikas hyvältä. Kaikki ovat mukavia ja ystävällisiä. Aikuiset tekevät niitä asioita mitä heidän pitääkin. Käyvät yhdessä lounaalla ja ovat kuin yksi porukka. Ensi kesänä haluaisin oppia lisää kuvien muokkausta ja blogin kirjoitusta.

 Kuvassa Make nappaa minusta pari kuvaa.

Kuvassa Make nappaa minusta pari kuvaa.