Mistä verkkosivu-uudistuksissa kannattaa maksaa?

Googlen uudistusten ja verkkosivujen katseluun käytettävien laitteiden lisääntymisen vuoksi moni yritys pohtii tällä hetkellä verkkosivunsa uudistamista. Verkkosivun uudistaminen maksaa sivuston laajuudesta riippuen muutamasta tuhannesta jopa yli kymmeneen tuhanteen euroon. Verkkosivuun sijoittamallasi summalla sinun on saatava näkyviä tuloksia. Mistä kannattaa maksaa?

Ulkoasu Jos tehdään vain ulkoasumuutoksia, se ei paranna löydettävyyttä tai asiakkaan käytettävyyttä. Eikä tuo lisää asiakkaita. Ulkoasun merkitys verkkosivuston tehokkuudessa on vähäinen.

Käytettävyys Jos maksat eniten verkkosivu-uudistuksessasi käytettävyydestä, maksat silloinkin turhasta. Miksi? Maailmassa on miljoonia verkkosivuja, joista verkkosivun tekijä voi ottaa ideoita ja mallia. Useimmiten yksinkertaiset ja helpot ratkaisut ovat käyttäjälle miellyttävimpiä käyttää. Hyvä verkkosivun tekijä ymmärtää ja yhdistelee tietotaitonsa perusteella asiakkaalle tehokkaimmat ratkaisut. Ei pyörää tarvitse keksiä uudelleen eikä sinun tule maksaa siitä ylimääräistä.

Verkkosivustolle eniten kilpailuetua tuo sisältö.

Sisältö Asiakkaat tekevät päätöksiä verkkosivuilla tarjotun tiedon ja palvelun perusteella. Tämän vuoksi verkkosivustolle eniten kilpailuetua tuo sisältö. Sisältö, joka on laadittu räätälöidysti asiakkaitasi ajatellen. Sisältö, joka saa nykyiset ja tulevat asiakkaasi toimimaan verkkosivuilla haluamallasi tavalla – askeleittain kohti ostotapahtumaa. Sisältö, jolla on oikeasti merkitystä siihen, että sivustolla vierailijat tuovat sinulle liikevaihtoa. Huolellisesti asiakasryhmiesi ja asiakaspolun mukaan harkittu ja toteutettu sisältö maksaa verkkosivu-uudistukseen sijoittamasi eurot moninkertaisesti takaisin. 

Kun seuraavan kerran pyydät tarjousta verkkosivujen uudistamisesta, kyseenalaista palveluntarjoaja, jonka tarjouksessa suurin kuluerä on ulkoasu, tekninen toteutus tai käytettävyys. Vaadi laadukasta sisältöä – niin tekstinä kuin videona ja kuvinakin.

Haluatko tietää, miten saat lisää tehoa verkkosivustoosi?
Lue, miten verkkosivut voivat tukevat liiketoimintaasi.