Open Studios -päivä Atomin toimistolla 1.9. – tuu säkin!

Oletko joskus miettinyt mitä kaikkea meillä Atomissa puuhataan? Tiesitkö, että välillä työskentelemme Suomen suurimmissa tunneleissa, toisinaan solujen parissa puhdastiloissa ja joskus taltioidaan festareita? Oletko jo tavannut koko tiimin vai lähetellyt lähinnä sähköpostia?

Tule moikkaamaan koko tiimiä Open Studios -päivään torstaina 1.9.2016 klo 10–17. Avoimet ovet toimistollamme Hämeenkatu 20A, 2.kerroksessa koko päivän! 

Aulan valtaa liikkuva kuva ja pienimuotoinen valokuvanäyttely mielenkiintoisimmista ja yllättävimmistä asiakasprojekteista. Olemme keränneet myös erilaisia töitämme vuosien varrelta. Poikkea välipala-smoothielle, kahville ja pikkupurtavalle – odotamme sinua! 

Videotuotannon tyypit huomio! Meillä on rekry auki, jossa haemme työharjoittelijoita videoprojekteihin. Tule morjestamaan meitä suoraan toimistolle ja kertomaan itsestäsi lisää sekä juttelemaan lisää työharjoittelusta! 

Klikkaa itsesi myös Facebook-eventtiin, johon päivittelemme ennakkotietoa ja tunnelmia Open Studios -päivästä! Open Studios -päivä on osa Tampereen Design- ja Arkkitehtuuriviikko TADA:a. Päivä avaa ovet tamperelaisten luovien alojen ammattilaisten työpaikoille. Mukana on mm. graafikoita, muotoilijoita ja arkkitehteja, joiden työtiloihin ja -tapoihin pääset tutustumaan päivän aikana.