Valokuvat osana yritysviestintää ja markkinointia

Monen korttelin kulmaa koristaa yössä tuikkiva keltainen valo, jonka takaa löytyy jääkaapista puuttuva maito tai viime hetken vakiorivin arvonta. R-kioski on suomalaisille rakas ja tuttu ketju, jonka markkinointi on tunnistettavaa ja erottuvaa. Vahva yritysilme aina sisustuksesta erottuvaan markkinointiin vaatii myös vahvoja visuaalisia kuvia. R-kioskin viestinnän ja markkinoinnin kuvakerrontaa toteutetaan Atomissa.

Valokuva ei synny tyhjiöön, eikä tyhjästä. Jokaisen kuvan täytyy olla osa isompaa tarinaa tai luoda oma yksittäinen tarinansa. Varsinkin yrityksen viestinnän käyttöön liittyvissä kuvissa korostuu vielä hiotummin moninaiset vaateet kuvan dynaamisuudesta sekä niistä arvoista, joita kuvissa näkyvien ihmisten halutaan välittävän.

Hyvät viestinnän kuvat kiteyttävät visuaalisesti sen, mitä lukee pienellä präntillä viestintäsuunnitelmissa.

Meille valokuvan välittämä pala tarinankerronnassa on onnistuneen markkinointiviestinnän tärkein yksittäinen näkyvä elementti. Digitaalisisten kanavien jylläämisen myötä korostuu valokuvan merkitys entistä enemmän viestien välittymisessä kuluttajien ja ostajien sydämiin. 

R-kioskin valokuvia kuvaa Atomin oma valokuvaaja ja sisällöntuottaja Markku Pyymäki.

Suurkiitos todella hyvästä yhteistyöstä, luovista ratkaisuista, venymisestä ja nappiosumista.
— Riikka Ranta, konseptipäällikkö, R-kioski Oy
Toimipisteitä.

Toimipisteitä.

Henkilökuvia.

Henkilökuvia.

Originaaleja tuotekuvia R-kioskin mainontaan.

Originaaleja tuotekuvia R-kioskin mainontaan.