Markkinointiviestintää Euroopan toiseksi suurimmalle konevuokrauskonsernille

Ramirent on Euroopan toiseksi suurin konevuokrauskonserni. Sen 350 toimipistettä kolmessatoista maassa palvelevat laajaa asiakaskuntaa rakennusliikkeistä viranomaisiin ja yksityisiin kotitalouksiin. Konserni panostaa paljon sekä sijoittajille suunnattuun viestintään että materiaaleihin, joilla markkinoidaan sen tarjoamia dynaamisia vuokrausratkaisuja.

Atomi on Ramirentin pitkäaikainen kumppani markkinointi- ja viestintämateriaalien tuottajana. Luottamuksellinen yhteistyö on konsernille erityisen tärkeää sijoittajaviestinnän ratkaisuissa, kuten osavuosikatsauksissa ja vuosikertomuksissa. Niiden tuottaminen vaatii nopeaa reagointia asiakkaan toiveisiin, tehokasta projektinhallintaa ja panostamista tietoturvaan.

Olemme pitkän yhteistyön aikana tuottaneet Ramirentille myös muun muassa lehtimainoksia, esitteitä, tapahtumakutsuja sekä presentaatioita. Loppuun asti hiotut tuotantoprosessit ja aktiivinen kommunikointi asiakkaan kanssa takaavat, että materiaalit täyttävät tarkoituksensa ja noudattavat konserniviestinnän linjauksia.

“Atomi toimii kuin oman osastoni jatke, ja heihin voi aina luottaa!”
— Franciska Janzon, viestintäjohtaja, Ramirent
Vuosikertomusten tuotantoa.

Vuosikertomusten tuotantoa.

Infografiikkaa ja visualisointeja.

Infografiikkaa ja visualisointeja.