Atomi Suomi 100 -hankkeen Tampereen alueen markkinointikumppaniksi

SuomiFinland100-tunnus_sininen_RGB (3).jpg

Atomi valikoitui satavuotista Suomea juhlistavan Suomi 100 -hankkeen markkinoinnin toteuttajaksi Tampereen alueella.

Itsenäinen Suomi täyttää sata vuotta vuonna 2017. Tulossa on merkittävä juhlavuosi, joka näkyy koko vuoden koko Suomessa ja myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Suomi 100 -hankkeen Tampereen alueen markkinointikumppanina Atomi:

  • ideoi uusia osallistamisen muotoja
  • luo hankkeelle ilmeen, verkkosivuston ja tarkoituksenmukaiset some-kanavat
  • tuottaa suomen- ja englanninkielistä sisältöä verkkosivustolle ja some-kanaviin
  • vastaa hankkeen Tampereen alueen markkinointimateriaalien (esim. julisteet, bannerit, videot, lehti-ilmoitukset) suunnittelusta ja toteutuksesta.

– Olemme iloisia tullessamme valituksi Suomi 100 -hankkeen Tampereen alueen markkinointiyhteistyökumppaniksi. Suomen juhlavuoden Tampereen alueen markkinointi on merkittävä ja ainutlaatuinen projekti, jossa on tarkoitus nostaa esiin Tampereen lisäksi sen kaupunginosat ja alueen monimuotoinen tapahtumatarjonta koko juhlavuoden ajan, sanoo Atomin toimitusjohtaja Petri Halonen.

Suomi 100-juhlavuoden teema on yhdessä. Sen mukaisesti vuotta rakennetaan ja vietetään suomalaisten ja Suomen ystävien yhteistyönä. Kuka tahansa yksityishenkilö tai mikä tahansa yritys, yhdistys tai seura voi ehdottaa pientä tai suurta tekoa liitettäväksi Suomi 100 -ohjelmaan. Juhlavuosi käynnistyy vuoden 2017 alussa ja huipentuu itsenäisyyspäivän viikkoon joulukuussa.

Lue lisää Suomi 100 -hankkeesta