Vauhtia kasvuun ja kansainvälistymiseen innovaatiosetelillä

Haaveileeko yrityksesi kasvusta, kansainvälistymisestä tai muuten merkittävästä kehitysloikasta ja digitalisoitumisesta? Nyt siihen on mahdollisuus saada jopa 5000 euroa rahaa. Tampereen seudun yrityksille kohdennetun Innovaatiosetelin hakuaika on käynnissä 17.9.2017 asti. Innovaatiosetelillä voi ostaa myös Atomin palveluita.

Mikä ihmeen Innovaatioseteli, ja miten se toimii?

Innovaatioseteli myönnetään yritykselle, joka haluaa tukea esimerkiksi tuotekehityshankkeiden valmisteluun, uusien liiketoimintakonseptien kehittämiseen, demojen ja protojen valmisteluun ja toteutukseen, tuoteportfolioiden yhteensovittamiseen sekä kansainvälistymistä tukeviin palveluihin esimerkiksi kansainvälisiin verkostoihin liittyen. Innovaatiosetelien arvot ovat 500, 1000, 2000, 3000, 4000 ja 5000 euroa. Hakuaika on parhaillaan käynnissä ja jatkuu 17.9.2017 asti. Lue lisää Innnovaatiosetelistä.

Millaisia palveluita Innovaatiosetelillä voi ostaa?

Innovaatioseteliä on helppo ja nopea hakea. Kaikki palveluntarjoajien tarjoamat palvelut löytyvät TÄÄLTÄ! 
Koska me atomilaiset olemme tukeneet, sparranneet, suunnitelleet ja toteuttaneet kasvua, kansainvälistymistä ja myyntiä tukevia palveluita erityisesti teknologiateollisuuden alan yrityksille, päätimme mekin tarjota palveluitamme Innovaatiosetelillä. 

Miten löydät Atomin tarjoamat Innovaatiosetelillä ostettavat palvelut?
1. Valitse alta sinua kiinnostavat palvelut ja katso erityisesti hakusanat, joilla palvelu löytyy Palvelukatalogista.
2. Klikkaa itsesi tähän Innovaatiosetelin palvelukatalogiin:  https://parastapalvelua.fi/yritys/hankkeet/innovaatioseteli
3. Kirjoita hakukenttään sinua kiinnostavan palvelun hakusana.
4. Laita hakemus! 

Atomin tarjoamat Innovaatioseteli-palvelut

Paranna palvelun tai tuotteen löydettävyyttä verkossa: SEO- ja kilpailija-analyysi verkkonäkyvyydestä (seuranta 3kk tai 6kk ja toimenpidesuositukset)
Palvelumme auttaa sinua, kun haluat: tietää mikä sisältö verkkosivuillasi toimii ja mikä ei, tietää ketkä ovat verkossa oikeasti kilpailijoita alueellasi, tietää millä hakusanoilla palveluitasi oikeasti etsitään, kehittää palvelukuvauksia ja verkkosisältöjen asiakaskokemusta, seurata säännöllisesti näkyvyytesi kehitystä, parantaa sivuston löydettävyyttä.
Löydät palvelun Palvelukatalogista hakusanalla: SEO

Ostajaprofiilien määrittäminen ja ostajaprofiilikortit kansainvälistymisen ja myynnin kehittämisen tueksi
Ostajaprofiilien määrittely -workshop auttaa, kun haluat: tunnistaa ja kirjata ylös nykyiset ja toivotut ostajaprofiilit, konkretisoida kunkin ostajaprofiilin myyntipolut, ymmärtää kunkin ostajaprofiilin intressit ja mikä heitä eniten palvelussasi/tuotteessasi kiinnostaa ja ymmärtää kunkin ostajaprofiilin suurimmat ostamisen esteet ja tavat selättää esteet. Palvelun lopputuotteet, ostajaprofiilikortit, soveltuvat myynnin, markkinoinnin ja yritysjohdon työkaluiksi. 
Asiakkainamme ovat olleet esimerkiksi globaalit pörssiyhtiöt sekä kasvua hakevat teknologiateollisuuden yritykset, jotka hakevat konkretiaa asiakassegmenttien tunnistamiseen, myynnin toimenpiteiden ja myyntimateriaalien suunnitteluun ja kohdentamiseen.
Löydät palvelun Palvelukatalogista hakusanalla: ostajaprofiili

Olemassaolevan verkkopalvelun/verkkosivuston kehittämissuunnitelma tukemaan kasvua ja kansainvälistymistä
Verkkopalvelun kehityssuunnitelma on erinomainen keino selvittää, mikä verkkopalvelussasi on kunnossa, ja mitä pitäisi kehittää. Käymme aluksi läpi liiketoimintasi tavoitteet ja selvitämme mikä rooli verkkopalvelulla tai -sivustolla liiketoiminnan näkökulmasta on.
Saat konkreettisia kehitysehdotuksia esimerkiksi seuraaviin haasteisiin: miten tuoda sivusto osaksi tehokasta asiakaspolkua? Miten kehittää sisältöä vastaamaan paremmin verkkopalvelulle tai -sivustolle asetettuja tavoitteita? Mitkä elementit, toiminnallisuudet ja tekniset valinnat tukevat parhaiten tavoitteita? Mitä konversioita sivuston pitäisi saada aikaan ja miten lisätä niitä? Mitkä toimenpiteet parantaisivat digitaalista asiakaskokemusta?
Löydät palvelun Palvelukatalogista hakusanalla: kehittämissuunnitelma

Video tuotteen tai palvelun vaikuttavaan demoamiseen
Palvelusi tai tuotteesi toiminnallisuudet, ominaisuudet, hyödyt ja edut vaativat useasti visuaalista tarinankerrontaa painuakseen asiakkaidesi, potentiaalisten rahoittjien tai sidosryhmien mieleen. Demo, pitchaus ja palvelun tai tuotteen esittely vaatii näyttävää visuaalista polttoainetta. Me suunnittelemme ja toteutamme näyttäviä visuaalisia tarinoita viestisi kertomiseen. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet kymmeniä palveluiden ja tuotteiden ominaisuuksia, käyttötarkoitusta ja asiakashyötyjä esiintuovia videoita kansainvälisille markkinoille.
Löydät palvelun Palvelukatalogista hakusanalla: demoamiseen

Tuotteen tai palvelun monikanavaisen lanseeraus- tai markkinointikampanjan suunnitelma
Oletko lanseeraamassa uutta palvelua tai tuotetta? Tai oletko viemässä yrityksesi palveluita kansainvälisille markkinoille tai tavoitteletko uutta kohderyhmää? Palvelumme avulla saat monikanavaisen, asiakaspolkua tukevan suunnitelman lanseeraus- tai markkinointikampanjalle, jossa määritellään: kampanjan asiakaspolku eri asiakkuuden vaiheissa oleville kohderyhmille, kampanjan digitaaliset ja fyysiset kohtaamispisteet, miten ja millaisin mittarein kampanjan onnistumista ja tuloksia kannattaa mitata sekä ehdotukset millaisia materiaaleja kohtaamispisteisiin suositellaan ja miksi. Ydinosaamistamme on yhdistää liiketoiminnalle asetetut tavoitteet, tavoitellun kohderyhmän erityispiirteet sekä myyntiä tukevien markkinointitoimenpiteiden suunnittelu.
Löydät palvelun Palvelukatalogista hakusanalla: lanseeraus

Palvelun tai tuotteen markkinoinnillinen strategia kansainvälistymiseen
Markkinoinnillinen strategia on konkreettinen suunnitelma yrityksen liiketoiminnallisten tavoitteiden ja asiakkaiden tavoitteiden yhdistämiseksi tietylle palvelulle tai tuotteelle. Palvelu vastaa miten markkinoinnilliset kohtaamispisteet saadaan parhaiten palvelemaan liiketaloudellisia tavoitteita ja auttaa sinua konkreettisesti: ajattelemaan, mitä asiakkaasi haluavat kuulla, yhdistämään myynnin ja markkinoinnin tavoitteet, kehittämään yrityksen hakukoneoptimointia, parantamaan löydettävyyttä verkossa, synnyttämään mitattavia asiakaspolkuja, ohjaamaan yrityksesi omaa tai kumppaneiden sisällöntuotantoa verkkoon, parantamaan tapaa puhutella tärkeimpiä asiakasryhmiä ja hyödyntämään jo olemassa olevia sisältöjä.
Löydät palvelun Palvelukatalogista hakusanalla: markkinoinnillinen