Onko yrityksellesi myönnetty Business Finlandin korona-ajan kehittämisrahoitus tai olet hakemassa uutta kustannustukea, mutta et tarkalleen tiedä miten toimintaa kannattaisi kehittää muuttuneessa liiketoimintaympäristössä? Tarjoamme apua myyntisi, asiakasviestintäsi, sisäisen viestintäsi sekä liiketoimintasi kehittämiseen, jos omat resurssisi eivät riitä ja haluat varmistaa liiketoimintasi jatkuvuuden.

Muuttunut liiketoimintaympäristö vaatii yrityksiltä uusiutumiskykyä ja nopeita digiloikkia, kun asiakaskohtaamiset hoidetaan etäyhteyksillä, ja myyntiviestit on sovitettava tähän aikaan ja digitaalisiin kanaviin.

Koronarahoitus tarjoaa mahdollisuuden uudistaa yritystäsi ja kehittää toimintaasi asiantuntijoidemme avulla muun muassa allaolevissa toiminnoissa.

Analyzing graph growth

Myynti

Kasvokkaisten asiakastapaamisten ollessa mahdottomia etämyynnin prosessisi ja myyntiesityksesi on oltava kunnossa, jotta myyntisi on tuloksellista.

Asiakasviestintä

Yrityksesi on kenties pitänyt reagoida poikkeustilaan kriisiviestinnän keinoin, jotta henkilöstösi, sidosryhmäsi ja asiakkaasi ovat saaneet tietoa koronaepidemian aiheuttamista muutoksista yrityksesi toimintaan. Koronan aiheuttama kriisiviestintä on kuitenkin erotettava markkinointiviestinnästä, jonka tehtävä on auttaa kertomaan vakuuttavasti yrityksesi tuotteista ja palveluista potentiaalisille asiakkaille harkitumpien investointien aikaan. Aikaisemmat myyntiviestisi eivät välttämättä nyt toimi. Voi olla, että yrityksesi on puhuteltava asiakkaita uudella tavalla, ja perustella tarkemmin se lisäarvo ja hyödyt mitä tuotteesi/palvelusi tuottaa. Koronarahoitus voidaan suunnata esimerkiksi kiteyttämään palvelusi ytimen asiakaskeskeisesti.

Sisäinen viestintä

Etätyöskentely on mullistanut monen yrityksen sisäisiä prosesseja. Jotta yrityksesi ja sen henkilöstö voi toimia tehokkaasti, sisäisen viestinnän työkalut ja sisällöt voivat kaivata kehittämistä ja uusia toimintamalleja.

Markkinointi

Haastavassa kilpailutilanteessa yrityksesi brändimateriaalit yritysvideoista visuaaliseen ilmeeseen luovat erottuvuutta ja tietoisuutta.  Brändi-identiteetin uudistaminen tai terästäminen auttaa saamaan uudenlaista huomionarvoa yrityksesi osaamiseen ja palveluihin.

Liiketoiminnan kehittäminen

Poikkeustilanne voi vahvistaa yrityksesi tarvetta strategian päivittämiseen. Autamme sinua tarpeidesi mukaisten selvitysten, kyselyiden tai työpajojen avulla keräämään tärkeää taustatietoa strategiatyöhön, kun mietit esimerkiksi uuden palvelun/tuotteen muotoilemista, markkinointistrategian päivittämistä, digitaalisten asiakaspolkujen testaamista tai yrityksesi asiakaskokemuksen kehittämistä. Sisäisesti tai ulkoisesti kerätty strateginen tieto ja analyysi päätöksentekosi tueksi ja yrityksesi myynnin ja viestinnän kehittämiseen.

Petri Halonen

Haluatko kuulla lisää?

Petri Halonen
Strateginen markkinointiviestinnän suunnittelu

Soita
Jaa artikkeli