Ulkoistettua markkinointiviestintää konserniviestinnän tueksi

Ulkoistettu markkinointiviestintä tukee Ramirent Oyj:n omaa konserniviestintää ja luo luotettavaa ja asiakkaan toiveisiin vastaavaa markkinointikumppanuutta.

Lähtökohta

Ramirent Oyj on Euroopan toiseksi suurin konevuokrauskonserni. Sen 350 toimipistettä kolmessatoista maassa palvelevat laajaa asiakaskuntaa rakennusliikkeistä viranomaisiin ja yksityisiin kotitalouksiin. Konserni panostaa paljon sekä sijoittajille suunnattuun viestintään että materiaaleihin, joilla markkinoidaan sen tarjoamia dynaamisia vuokrausratkaisuja.

Ramirent Oyj tarvitsi kumppania markkinointi- ja viestintämateriaalien tuotantoon sekä erilaisten konsernimateriaalien, kuten vuosikertomusten, luotettavaan rakentamiseen. 

Ratkaisu

Atomi on Ramirent Oyj:n pitkäaikainen kumppani markkinointi- ja viestintämateriaalien tuottajana. Luottamuksellinen yhteistyö on konsernille erityisen tärkeää  erilaisissa sijoittajaviestinnän toimenpiteissä, kuten vuosikertomuksissa. Vuosikertomusten tuottaminen vaatii nopeaa reagointia asiakkaan toiveisiin, tehokasta projektinhallintaa ja panostamista tietoturvaan. Yhteistyössä olennaista on myös asiakkaan brändiviestinnän ymmärtäminen sekä soveltaminen.

Olemme pitkän yhteistyön aikana toteuttaneet Ramirentille myös muun muassa lehtimainoksia, kuvituksia, esitteitä, tapahtumakutsuja sekä presentaatioita. Hiottu tuotantoprosessi ja aktiivinen kommunikointi asiakkaan kanssa takaa, että materiaalit valmistuvat sovitusti ja noudattavat konserniviestinnän linjauksia.

rami_4.jpeg
Atomi toimii kuin oman osastoni jatke
ja heihin voi aina luottaa!
— Franciska Janzon, viestintäjohtaja, Ramirent
 

Haluatko kuulla lisää?

Atomi palveluksessasi