Verkkosivusto kotimaisen pilvipalvelun kansainväliseen markkinointiin

Miten saada markkinoitua kustannustehokkaasti kotimaista osaamista terveydenhuollon sähköisistä järjestelmistä? Miltä terveysalaa puhuttelevan sähköisen palvelun pitää näyttää, jotta ollaan samalla viivalla kansainvälisten järjestelmätoimittajien kanssa?

Haaste

Asiakkaamme, ohjelmistotalo Atostekin haasteena oli markkinoida kustannustehokkaasti kotimaista osaamista terveydenhuollon sähköisistä järjestelmistä. Yhteydenottojen ja myyntiliidien keräämisestä talteen ja myynnin hyödynnettäväksi, tuli saada mahdollisimman ketterää ja helppoa. 

Ratkaisu

Atostekille rakennettiin startup-henkinen laskeutumissivu, jossa tuote tuodaan kiteytetysti esille. Modernia markkinointi-teknologiaa hyödynnetään keräämällä liideistä tietoa myynnin taustalle.Myynnin väylä suomalaisen terveydenhuollon sähköisestä osaamisesta kehittyvien maiden tarpeisiin on nyt avattu!

Recibus pilvipalvelun potentiaalisia kansainvälisiä asiakkaita tavoitellaan ytimekkään laskeutumissivuston kautta. Alla testatut ja ketterät vaiheet toteutuksen prosessista, jolla sivusto saatiin pystyyn muutamassa viikossa tuotteen visuaalisen ilmeen rakentamisesta sivuston julkaisuun. Sähköiset alustat ja pilvipalvelut kommunikointiin ja palautteen saamiseen nopeuttavat tiukoissa aikatauluissa.

 1. Verkkosivusto  tyylilaatta , jossa tuotteen visuaalinen identiteetti ja verkkosivuston visuaaliset elementit määritellään.

1. Verkkosivusto tyylilaatta, jossa tuotteen visuaalinen identiteetti ja verkkosivuston visuaaliset elementit määritellään.

 2. Verkkosivuston  r  akenne ja sisältö  sekä asiakaspalaute yhteisessä verkko-alustassa.

2. Verkkosivuston rakenne ja sisältö sekä asiakaspalaute yhteisessä verkko-alustassa.

 3. Verkkosivuston  ulkoasun  kommentointi ja palaute pilvipalvelussa ennen teknistä toteutusta. 

3. Verkkosivuston ulkoasun kommentointi ja palaute pilvipalvelussa ennen teknistä toteutusta. 

Laskeutumissivu tiedon ja liidien kerääjänä

Atostekin kansainvälinen tuotetarina sähköisestä reseptipalvelusta käynnistyi tuotteen visuaalisen ilmeen rakentamisella. RECIBUS-tuotteen ilme alleviivaa visuaalisesti sähköisyyttään ja apuvärit vievät ajatuksia terveydenhuollon maailmaan. Visuaalisella ilmeellä ei kuitenkaan myydä mitään. Myynnin tukemiseen keskittynyt laskeutumissivu kerää tietoa ja liidejä potentiaalisista asiakasrajapinnoista.  

 Laskeutumissivustomainen verkkosivusto on tehokas yhteydenottoja tavoiteltaessa. Rakenne menee asiaan, käy läpi tuotteen hyödyt ja ominaisuudet ja käyttötarkoituksen sanoin, kuvin ja videolla.

Laskeutumissivustomainen verkkosivusto on tehokas yhteydenottoja tavoiteltaessa. Rakenne menee asiaan, käy läpi tuotteen hyödyt ja ominaisuudet ja käyttötarkoituksen sanoin, kuvin ja videolla.

 

Palvelun markkinoinnissa tuotteen visuaalinen identiteetti ja myyntiliidien kerääminen ovat kivijalka uudenlaisen tuotekonseptin ympärille. Tuote valmistuu myytäväksi vuoden 2017 aikana.


Haluatko kuulla lisää?

Verkkosivusto