Promootiomateriaalien toteutus Tammerfest-organisaation arjen helpottajana

Tammerfest-tapahtumaorganisaatio ulkoisti promootio- ja tapahtumamateriaalien tuottamisen markkinointitoimenpiteiden ketteryyden ja oikea-aikaisuuden varmistamiseksi. Yhteinen sähköinen työtila teki materiaalien tuotannosta läpinäkyvää ja mutkatonta.

Lähtökohta

Tammerfest on vuodesta 1995 järjestetty kaupunkifestivaali, jossa vierailee vuosittain kymmeniä tuhansia kävijöitä ja jonka nelipäiväisen ohjelman aikana Tampereen keskustan täyttävät kymmenien Suomen kuumimpaan kärkikastiin kuuluvien artistien keikat. 

Tapahtuma-organisaatioiden on kohdistettava markkinointinsa tarkasti. Tapahtumille tyypilliset viime hetken muuttujat vaativat nopeaa reagointia, jotta materiaalit pysyvät ajan tasalla. Tammerfest-organisaatio ulkoisti materiaalituotantonsa, jotta tiukoista aikatauluista, useista kanavista ja materiaalien paljoudesta huolimatta markkinointitoimenpiteet ehdittäisiin tehdä ajallaan. 

Ratkaisu

Tammerfestin promootiomateriaalien toteutus aikataulutettiin yhteiseen sähköiseen työtilaan. Tapahtumateriaalien aikatauluttaminen ja toteutusaikataulu oli mutkattomasti kaikkien nähtävillä mobiillisovelluksen avulla. Viestittely ja muutostoiveet onnistuivat mistä tahansa käsin.

tammerfest_2015_web-4.jpg

Läpinäkyvää projektinhallintaa 

Projektin vetäjät, tekijät ja asiakas pystyvät helposti kommunikoimaan ja seuraamaan projektin vaiheita ja etenemistä yhteisessä työtilassa. Kuten aiempinakin vuosina, Tammerfestille toteutettavien materiaalien skaala oli monipuolinen: ilmeen ja verkkosivujen päivitykset, banderolleja, lehti-ilmoituksia, erilaisia tapahtumakarttoja, käsiohjelma, liitelehti ja muita tapahtumamateriaaleja. Materiaalit perustuivat visuaaliseen ilmeeseen ja identiteettiin, joka luotiin Tammerfestille muutama vuosi sitten. Yhteisen työtilan avulla pystyttiin myös seuraamaan, että kaikki materiaalit olivat sovitun identiteetin mukaisia.  

Kaikilla on yhteinen tieto aikatauluista, deadlineistä, palautteesta, muutostoiveista ja suora väylä kommunikointiin kaikkien osapuolten välillä. Mahtavaa!
— Outi, Atomi, monikanavainen julkaiseminen
tammerfest_2015_web-14.jpg

Haluatko kuulla lisää?

Kumppanuus