Sisältöstrategia monialayrityksen asiakaskohtaamisiin

Miksi asiakaskokemus on tärkeä ja miksi sitä pitää kehittää? Tämä oli yksi avainkysymyksistä, kun otimme tekmeläisten kanssa asiakashärkää sarvista kiinni ja purimme asiakkaiden toiveet ja surut osaksi tulevaisuuden tapaa viestiä asiakkaille. Myös sisäisesti monialayrityksen erilaisten liiketoimintayksikköjen palvelujen erilaisuus oli haastava kokonaisuus kerrottavaksi ilman strategiaa ja tarinaa. Rakensimme pala palalta sisältöstrategian, joka nitoo yhteen asiakkaiden toiveet ja sisäisen hengen, jolla hyvä palvelu syntyy. Tekme luo nyt hyvän arjen perustaa.

Haaste

Millä keinoin käytännössä pystytään yhdistämään sähköisten kanavien ja sisäisen viestinnän kehittäminen sekä myynnin tukeminen. Mitä kautta lähdetään purkamaan liiketoiminnallisiin tavoitteisiin sidottua kehitysprojektia? 

Ratkaisu

Koko johtoryhmän ja liiketoimintayksikkötason sitouttava sisältöstrategia, jossa workshopien avulla pureuduttiin asiakaskokemuksen kartoittamiseen, parantamiseen ja kehittämiseen. Palveluista kerrotaan nyt asiakkaiden kielellä.

Tulokset

Sisältöstrategiatyön pohjalta yrityksen uusi asiakaskeskeinen tarina ja asiakaslupaukset julkaistiin kesällä 2016. Sisältöstrategia antaa pohjan tulevaisuuden viestintään ja markkinointiin, myös uusituilla verkkosivuilla.

Tekmen tarinaan voi tutustua uudistetuilla verkkosivuilla, joissa kerrotaan Tekmen olemassaolosta uusin kuvin, infografiikoin ja asiakastarinoin.


Haluatko kuulla lisää?

sisaltostrategia_mv_square.jpg

Sisältöstrategia