Kun yritys tavoittelee kasvua, on hyvä suunnata yrityksen tärkein osaaminen ja voimavarat kasvulle välttämättömien toimien eteen. Myyntiin, tuotekehitykseen ja strategiseen kehittämiseen. Tässä ajassa liiketoimintaa dynaamisesti kehittävät yritykset eivät koeta tehdä kaikkea itse. Asiantuntemusta haetaan oman toiminnan tavoitteiden tukemiseen osaavalta kumppaniverkostolta. Varsinkin teknologian markkinoinnissa on hyvä löytää kumppani, jolla on kokemusta toimialasta.

Teollisen liiketoiminnan digitalisoituessa yritysten johto ja ostajat eivät vielä ole täysin selvillä teollisen internetin hyödyntämisen mahdollisuuksista. Oman liiketoiminnan kehittäminen on odotustilassa. Tarvitaankin opastavaa ja ohjaavaa markkinointisisältöä sekä tarinoita teollisen internetin tuomista onnistumisista liiketoiminnan kehittämisessä.

”Atomin kanssa saamme välitettyä paremman kuvan toiminnastamme asiakkaillemme sekä muille sidosryhmille.” — Jukka Kivimäki, CEO, Remion Oy

Remionin uudistuneessa tarinankerronnassa tuodaan visuaalisesti esille asiakkaiden erilaiset toimintaympäristöt. Teollisen internetin ratkaisut tuovat asiakkaille säästöjä ja etuja kunnossapidossa, huollossa, etävalvonnassa, järjestelmien ohjaamisessa ja ylläpidossa. Erilaiset tarpeet ja toimialat näkyvät nyt osana tarinoita. Tarkemmat reaaliaikaisella tiedolla ihmiset pystyvät tekemään parempia päätöksiä ja kehittämään liiketoimintaansa. Siksi myös ihmiset tiedon käyttäjinä ovat tärkeässä roolissana osa visuaalista tarinankerrontaa.

Sisältömarkkinoinnin moottorina pitää olla verkkosivusto, jossa liiketoimintaa tukeva sisältö pääsee oikeutetusti esille. Verkkosivustolle johdatetaan asiakkaita ja sidosryhmiä sekä kerrotaan työnantajamielikuvaa vahvistavia työntekijätarinoita. Uusi Remionin verkkosivusto suunniteltiin vahvistamaan Remionin mielikuvaa teollisen internetin strategisesta kumppanista.

Sisältömarkkinoinnin tulokset kestävät ajan hammasta. Toisin kuin perinteinen mainonta, joka syö rahaa koko ajan, sisältömarkkinointiin sijoitettu panostus kasvaa korkoa ajan kuluessa. Sisältömarkkinointi tuottaa kolminkertaisesti enemmän kontakteja ja kustantaa 62 % vähemmän kuin perinteinen mainonta. Tiedolla johdetaan myös markkinoinnin painopisteitä.

Remion on teollisen internetin palveluita tarjoava yritys. Remion suunnittelee ja toteuttaa teollisen internetin palveluratkaisuja ja niihin liittyviä sovelluksia tiedon keräämiseen, analysointiin ja esittämiseen.

AsiakasRemion OyPalvelutSisältömarkkinointi, Verkkosivusto, Visuaalinen konseptointi, ValokuvatVuosi2017-Linkkihttp://www.remion.com

Löydä ydin™ – monimutkaisesta yksinkertaista

Brändikehitys | Digitaalinen asiakaskokemus
Liikkuva kuva | Ketterä viestintä

Ota yhteyttä

Privacy Preference Center