Sisältöstrategia konkreettiseksi markkinointitiimin työkaluksi

Strategy into action!


Useaa isoimmille asiakkaillemme tehtyä työtä ei voi täysin julkisesti avata. Joko yrityksen kirjattu käytäntö kieltää tämän tai sitten kyse on liikesalaisuudesta. Siksi tämä referenssi ei sisällä tarkkoja yritystietoja. Kysy toki lisää!

Rakensimme yhdessä työpajojen kautta kansainväliselle suomalaisyritykselle sisältöstrategian sekä olimme myös sisältökumppani alustavan sisällön toteuttamiselle. Strategian tavoitteena oli saada aikaan konkreettinen malli, miten yrityksen oma tiimi tekee brändiin sopivaa sisältömarkkinointia ja viestintää itse. Alustana markkinoinnille on yrityksen jälleenmyyntiverkostolle suunnattu verkkokauppa.

Yhteisissä työpajoissa kävimme läpi konkreettisia tavoitteita strategialle, erilaisia työkaluja sekä mikä tärkeintä – miten strategia näkyy ja elää päivittäisessä oman tiimin tekemisessä.

Suomalainen, kansainvälinen konserni lanseerasi jälleenmyyjille suunnatun verkkopalvelun. Verkkopalvelun taustalle valittuun asiantuntijoita eri yrityksistä sisällönsuunnitteluun, käyttöliittymäsuunnitteluun ja tekniseen toteutukseen. Atomi toimi verkkopalvelun sisältöjen strategisena ja toteuttavana kumppanina.

AsiakasSuomalainen pörssiyritysPalvelutSisältöstrategia, Sisällöntuotanto, Ydintarina, Valokuva, Koulutus, ViestintäVuosi2017LinkkiKysy, niin kerromme!

Löydä ydin™ – monimutkaisesta yksinkertaista

Brändikehitys | Digitaalinen asiakaskokemus
Liikkuva kuva | Ketterä viestintä

Ota yhteyttä

Privacy Preference Center