Kivenkovaa rakentamista

Aito ydintarinakerrotaan aidoilla kuvilla


Valokuva ei ole myynnin tukemisessa pelkkä kuvituselementti. Valokuva kertoo visuaalisesti ja rehellisesti osaamisesta ja ammattitaidosta. Kuva alleviivaa ja laajentaa asiakkaille kerrottua sanallista tarinaa.

Aidot ja rehelliset tarinat erottuvat. Siksi oma yrityksen tai toiminnan tarina pitää kertoa omin sanoin ja ehdottomasti omin kuvin. Parhaimmissa tapauksissa valokuva jo itsessään kertoo kaiken oleellisen. Ei jää epäselväksi, että Kalliorakennus konsernin tekijät ovat kivikovia kalliorakentamisen ja kiviaineksen ammattilaisia.

Kalliorakennus

Kalliorakennus-Yhtiöt Oy on louhintaan, kalliorakentamiseen, lujitustöihin ja kiviaineksiin erikoistunut yritys. Yhtiöön kuuluvat Kalliorakennus, KRY Rakennus, Luja-Louhinta ja Kiviaines. Osana digitaalisten myyntikanavien rakentamista valokuvasimme ja videoimme rakentamisen ammatilaisia työssään. Kuvat ja videot ovat tärkeässä ja näkyvässä roolissa kaikessa markkinointi- ja myyntimateriaaleissa. Valokuvat ja videot kuvasi Atomin Markku Pyymäki.

AsiakasKalliorakennus yhtiöt Oy, Kalliorakennus, KRY Rakennus, Luja-Louhinta ja KivainesPalvelutSuunnittelu, video, valokuvaVuosi2016-Linkkikryrakennus.com

Löydä ydin™ – monimutkaisesta yksinkertaista

Brändikehitys | Digitaalinen asiakaskokemus
Liikkuva kuva | Ketterä viestintä

Ota yhteyttä

Privacy Preference Center