Viestinnästä ja markkinoinnista on mahdollista saada paljonkin numeerista dataa. Mutta mitä piilee tykkäysten ja jakojen takana? Saavatko viestimme aikaan haluttua vaikutusta? Syvällistä vaikutustietoa etsiessämme jalkautuminen suoraan asiakkaiden ja sidosryhmien maailmaan avaa uudenlaisia vuorovaikutusten mahdollisuuksia. Ja osallistaa viestinnän kohderyhmät myös viestintämme kehittämiseen.

Atomi Test Lab

Järjestimme vähittäiskaupan sidosryhmille ”Vaikuta viestintäämme” -kierroksen. Ennakkoluuloton asiakkaamme halusi osallistaa omia asiakkaitaan, asiakasomistajia ja sidosryhmiä kehittämään yhdessä omaa viestintäänsä. Perinteisillä asiakaskyselyillä ei saavuteta aina tavoiteltuja ryhmiä. Ja myös oleellisia jatkokysymyksiä ei online kyselyillä pysty toteuttamaan helposti.

”Oli todella mielenkiintoista perehtyä ajan kanssa näihin sisältöihin. Tuli paljon uutta tietoakin. Kiinnostava, uusi tapa! Se oli parasta. Osallistun usein nettikyselyihin, mutta niissä harvemmin keskittyy tai pystyy uppoutumaan oikeasti.” – Kommentti kierrokselle osallistujalta.

Atomi Test Lab

”Vaikuta viestintäämme” -kierros oli kokonaisvaltainen toteutus, johon kuului tapahtuman ennakkomarkkinointi, tapahtumakutsut, kierroksen visuaalinen ilme, kierroksen järjestely ja materiaalit, datan kerääminen sekä tulosten analysointi.

“Upea kokonaisuus. Hyvin valitut sisällöt. Vastaavanlaisia kierroksia tulisi järjestää lisää.”

Atomi Test Lab
Atomi Test Lab

Vaikuta viestintään -kierros oli ATOMI Test Lab palvelutoteutus. ATOMI Test Lab on osallistava palvelumme tiedon keruuseen ja mittaamiseen. Testaamme asiakaspolkujen toimivuutta ja mittaamme asiakaskokemuksen onnistumista.

Viestinnän mittaaminen ja vuorovaikutuksen kehittäminen on organisaatioiden tavoitteiden kärkipäässä. Autoimme vähittäiskauppaa osallistamaan sidosryhmiään viestinnnän kehitykseen.

AsiakasVähittäiskauppaPalvelutStrateginen suunnittelu, Visuaalinen suunnittelu, Sisällöntuotanto, Valokuvat, Tapahtumamarkkinointi, AnalytiikkaVuosi2018

Löydä ydin™ – muutoksesta kasvuun

Brändikehitys | Digitaalinen asiakaskokemusLiikkuva kuva | Ketterä viestintä

Ota yhteyttä

Privacy Preference Center