Suomen ensimmäinen Smart Mile -pakettiautomaatin lanseeraus tapahtui  2018 maaliskuussa Linnanmaan K-Citymarketissa. Jo parin ensimmäisen viikon aikana Smart Milen ratkaisu on puhuttanut hyvin laajasti. Mielenkiintoisimpien tämän hetken innovaatioiden takaa löytyy yllättäviä toimialojen ja asiantuntijoiden yhdistelmiä. 

Yksi esimerkki globaalista, markkinoille uudesta palveluinnovaatiosta on kuluttajien ostokäyttäytymisen trendeihin vastaava Smart Mile. Smart Mile mahdollistaa entistä kuluttajaystävällisemmän, ekologisemman ja mutkattomamman pakettijakelun kaikille verkko-ostoksia tekeville. Innovaation ja yrityksen taustalta löytyy kovan luokan logistiikan, pakettijakelun, verkkokaupan ja teknologian sekä teollisen internetin asiantuntijoita Suomesta, Saksasta ja Alankomaista.

Smart Mile on hieno osoitus siitä, miten eri alojen asiantuntijat löytävät uusia tapoja toteuttaa palveluita sekä parhaimmillaan oivaltavat uusia tapoja hyödyntää omaa tuotettaan täysin uudella toimialalla.

Kun 1 plus 1 on enemmän kuin 2

Toisinaan palvelun tai tuotteen kehittämiseen ja lanseeraukseen ei riitä vain yksi, kaksi tai kourallinenkaan ihmisiä. Smart Mile on hieno osoitus siitä, miten eri alojen asiantuntijat löytävät uusia tapoja toteuttaa palveluita sekä parhaimmillaan oivaltavat uusia tapoja hyödyntää omaa tuotettaan täysin uudella toimialalla.

Meistä atomilaisista on mahtavaa tehdä projektia, jossa voimme yhdistää kaksi asiakasta sekä nähdä koko syklin tuotekehityksestä, tekniseen speksaukseen, asiakaspolkujen määrittelyyn, monikanavaiseen markkinointiin ja myyntiin. Työpöydillä pyörivät niin tuotekehityksestä saadut CAD-kuvat, niistä brändättävät mockupit, videot ja animoinnit kuin erilaiset myyntimateriaalit. Asiakkaiden kanssa kommunikoidaan näppärästi ja kehitetään yhdessä palvelua eteenpäin.
Kiitos Smart Milen ja Konecranes Agilonin tiimit, hauskaa tehdä duunia yhdessä!

Lanseeraus tapahtuman kävijät pääsivät testaaman automaatin toimintaa ja saivat oman paketin kiitokseksi. 

Jaa artikkeli