Markkinoinnin automaatio helpottaa yrityksesi markkinoinnin rutiineja 

Hiemankin enemmän markkinointia ja viestintää tekevät organisaatiot tietävät monessa järjestelmässä operoinnin tuskan. Esimerkiksi sähköpostijärjestelmän, painettujen viestien ja verkkosivuston yhteensovittaminen, organisointi ja mittaaminen vaatii pitkää pinnaa ja kärsivällisyyttä. Käsipelillä on mahdoton saada kaikkien kanavien yhteispeliin kokonaiskäsitystä.

Automaatio hoitaa monia arkisia markkinoinnin rutiineja puolestasi. Se lähettää viestit kaikissa kanavissa automaattisesti sekä kerää vastauksista ja klikkauksista tuloksia reaaliajassa. Jos et ole halua investoida kalliisiin omiin järjestelmiin, saat markkinoinnin automaation hyödyt käyttöösi meidän kauttamme.

Esimerkkikohteita markkinoinnin automaation hyödyntämiseen:

  • markkinointikampanja, joissa vastaajien aktivointi ja vastaukset lähtevät automaattisesti osanottajille. Kaikesta kampanjan tiedoista saat reaaliaikaista tietoa sekä markkinoinnista päättäville että myynnille.
  • tapahtuman markkinointi, jossa kaikki viestit ennakkoon, tapahtuman aikana ja tapahtuman jälkeen lähtee ajastetusti ja automaattisesti eteenpäin. Luonnollisesti kaikista osallistumisista, peruutuksista ja muistutuksista saadaan tietoa reaaliajassa.
  • automaattinen viestintä tai tiedottaminen, jossa halutaan sama viesti kertoa erilaisille vastaanottajaryhmille eri painotuksilla, vastaanottajia kiinnostavammilla nostoilla. Näin vältytään kuulostamasta robotilta ja saadaan viesti todennäköisimmin avatuksi. Omaa kiinnostusta herättelevä viesti luetaan varmemmin.

Markkinoinnin automaatio -palvelumme sisältää:

  • Määrittely. Monikanavaisen markkinointipolun suunnittelu ja määrittely.
  • Suunnittelu. Markkinointiviestien ja -materiaalien ja suunnittelu sovittuihin markkinointikanaviin.
  • Toteutus. Markkinoinnin ja automaatiojärjestelmän tekninen toteutus.
  • Raportointi. Säännöllinen raportointi ja kehittäminen sekä halutessasi reaaliaikainen näkymä markkinoinnin tuloksiin.

Emme siis myy markkinoinnin automaatiojärjestelmää, vaan tarjoamme markkinoinnin automaation kokonaishyödyt käyttöösi ilman teknologioiden opettelua. Mikäli tarvitset olemassa olevalle automaatiojärjestelmällesi polttoainetta, tutustu sisältöstrategia ja sisällöntuotanto -palveluihimme.

Markkinoinnin automaatio -palvelumme on osa monikanavaisia Fly! -palveluita.


Kiinnostuitko markkinoinnin automaation mahdollisuuksista?

Kysy lisätietoja palvelustamme tai jätä viesti lomakkeella.