Verkkosivustoja asiakkaiden palvelemiseen ja houkutteluun

Verkkosivuston merkitystä liiketoiminnalle ei tarvitse erikseen alleviivata. Vaikka sosiaalinen media on tärkeä kanava suoraan asiakkaiden kanssa kommunikointiin, niin oman tarinan pääpainopisteen pitää silti olla yhä omilla verkkosivuilla. Siellä olevaan sisältöön on hyvä johdattaa kaikessa markkinoinnissa ja viestinnässä.  

Teemme verkkosivustoja kaikenkokoisille toimijoille ja toimialoille. Ohessa esimerkkejä erityisosaamisesta:

 • yritysmarkkinointiin yrityksen näyttävät kotisivut, joissa yrityksen tarina ja palvelut nostetaan visuaalisesti vahvasti esiin
 • festivaalille tai yksittäiselle tapahtumalle tapahtumasivusto, jossa ohjelman esittely on pääosassa
 • järjestön, tutkimuksen tai viestinnän verkkosivusto, joka puhuttelee sidosryhmiä
 • laskeutumissivu yksittäisen tuotteen tai palvelun kampanjamaiseen markkinointiin ja myyntiin
 • verkkosivut, joissa älykkään markkinoinnin markkinointiteknologia on hyötykäytössä asiakastiedon ja myyntiliidien keräämiseen

Me teemme verkkosivustot kokonaisuudessaan alusta loppuun asti itse. Näin asiakasnäkökulma, tekstisisältö, visuaalinen ilme ja tekninen toteutus ja sivujen löydettävyys muodostaa ehjän ketjun ja yhtenäisen lopputuloksen. Ilman asiakkaita puhuttelevaa sisältöä verkkosivusto ei tule täyttämään rooliaan asiakashankinnassa, tai se ei muutoin puhuttele oikeita sidosryhmiä. Tekemiemme verkkosivustojen keskiössä on sivuston rooli osana asiakaskokemusta.

Yhteinen verkkotyökalu asiakkaiden ja Atomin välille sisällöntuotantoon ja sisältörakenteen suunnitteluun nopeuttaa verkkosivustojen toteutusprosessia.

Yhteinen verkkotyökalu asiakkaiden ja Atomin välille sisällöntuotantoon ja sisältörakenteen suunnitteluun nopeuttaa verkkosivustojen toteutusprosessia.

Verkkosivusto palvelumme etenee laajemmissa verkkosivustoissa seuraavasti:

 • Ennakkokysymykset ja määrittely. Mitkä ovat sivuston tavoitteet, ominaisuudet ja asiakasryhmät, joita haluat puhutella.
 • Sisältörakenne, käyttäjäkokemus ja käyttöliittymäsuunnittelu. Sivuston rakenne ja käyttöliittymä asiakasnäkökulmasta.
 • Ulkoasun suunnittelu. Näyttävä responsiivinen ulkoasu yrityksen visuaalisen identiteetin hengessä.
 • Sisällöntuotanto. Hakukoneoptimoitu sisältö löydetään paremmin.
 • Tekninen toteutus ja julkaisu. Sivusto itsepäivitettävälle WordPress-julkaisujärjestelmälle. Julkaisu missä tahansa modernissa webhotellissa.
 • Seuranta, markkinointi ja ylläpito. Sivuston tekninen seuranta, sivuston markkinointi eri kanavissa sekä sivuston tekninen kehittäminen.

Verkkosivustojen toteutuksen tueksi tarjoamme myös monia tukipalveluita sisällöntuotantoon ja sivuston näkyvyyden parantamiseen. Myös jo olemassa oleville sivuillesi.

Tutustu sisältöstrategia, sisällöntuotanto ja web-analytiikka -palveluihimme.


Haluatko tietää lisää palvelustamme?

Kysy lisätietoja palvelustamme tai jätä viesti lomakkeella.