Pirkanmaan Osuuskauppa kutsui viitisenkymmentä asiakasomistajaa Vaikuta viestintäämme -kierrokselle lokakuussa Koivistonkylän Prismaan. Asiakasomistajat ovat osuuskaupan ainoita omistajia – heille tätä viestintää myös tehdään.

 

– Haluamme löytää uusia ja innostavia tapoja vuorovaikuttaa asiakasomistajiemme kanssa. Olemme kiinnostuneita siitä, missä ja millaisista sisällöistä keskustelua halutaan käydä, markkinointipäällikkö Tanja Yrjölä avaa vuorovaikutuspäivän tarkoitusta. – Tunnelma oli upea koko päivän. Asiakkaat selkeästi paneutuivat kierrokseen ja antoivat palautetta. Meillä oli mahtavia keskusteluja asiakkaidemme kanssa, hän kiteyttää.

 

Petri Hakala Vaikuta viestintäämme -kierroksella.
Petri Hakala tutustumassa sisältöihin, joita osallistujat arvioivat Vaikuta viestintäämme -kierroksella.

 

Omistajien näköistä sisältöä

Kierrokselle osallistuneet pääsivät arvioimaan osuuskaupan toimintaa koskevia viestintäsisältöjä, kuten lehtijuttuja, some-sisältöjä ja videoita, ja kertomaan, mistä asioista ja millä tavoin he haluaisivat kuulla lisää ja käydä vuoropuhelua.

Pirkanmaan Osuuskaupassa työskentelevän urjalalaisen Petri Hakalan mukaan kierroksen tehtäviin osallistuminen innosti enemmän kuin esimerkiksi verkkokyselyyn vastaaminen.

– Se, että asiakkaat kutsutaan vaikuttamaan, perustuu täysin osuuskaupan perusajatukseen.

– Pirkanmaan Osuuskauppa on valmis ottamaan vastaan uusia ideoita ja kriittistäkin palautetta. Kysymättä ei välttämättä tiedetä, mitä asiakkaat haluavat. Näin toiminnasta voidaan saada asiakasomistajien näköinen, kierrokselle osallistunut tamperelainen Harri Pennanen kertoo.

Haluatko kuulla lisää?

Anni Seppälä
Sisältömarkkinointi ja sisällöntuotanto

SoitaJätä viesti
Jaa artikkeli