Sisällöntuottaja, markkinoija, UX- ja UI -suunnittelija, frontend-suunnittelija, valokuvaaja, video-editoija, visuaalinen suunnittelija, taittaja, projektinvetäjä, strategi....ainakin tälläisiä osaajia on meillä töissä. Mutta ennen kaikkea jokainen atomilainen on hyvä tyyppi. 

Kuten kaikki rekrytoijat, mekin haemme hyviä tyyppejä. Meitä ei kiinnosta yksityiskohtainen työhistoria tai koulutodistukset, vaan utelias asenne ja kiinnostus mitä markkinoinnissa ja viestinnässä tapahtuu tällä hetkellä, digitaalisissa ja perinteisissä kanavissa.

20-vuotiaana toimistona me takaamme stabiilin ympäristön kehittää osaamistaan ja kehittyä huippuasiakkaiden palvelemisessa. Olemme helposti lähestyttävä ja tiivis porukka, joka pitää huolta omistaan. 


 

Web/UX Lead

Onko intohimosi suunnitella ja toteuttaa mieleenpainuvia digitaalisia asiakaskokemuksia globaaleille asiakkuuksille?
Hyvä, niin meidänkin! Lue vielä hiukan lisää, sillä uskomme että meillä olisi sinulle erittäin kiinnostava ja näkyvä rooli tarjolla.  

Web-suunnittelija

Innostutko Wordpressistä? Haluatko tehdä vaikuttavia verkkosivuja globaaleille asiakkuuksille? Tule Tampereen toimipisteeseemme osaksi web/ux tiimiämme. 


 

Työharjoittelu syksylle 2017

Haetko työharjoittelua ensi keväälle markkinointiviestinnän alalta? Mikäli opintosuuntautumisesi tukee teemaa, ota yhteyttä. Harjoitteluajat mielellään vähintään 2 kuukautta. Harjoittelun toimipiste Tampereen toimistossamme. Työharjoittelun ajalta saa myös pientä rahallista korvausta.