Sisällöntuottaja, markkinoija, UX- ja UI -suunnittelija, frontend-suunnittelija, valokuvaaja, video-editoija, visuaalinen suunnittelija, taittaja, projektinvetäjä, strategi....ainakin tälläisiä osaajia on meillä töissä. Mutta ennen kaikkea jokainen atomilainen on hyvä tyyppi. 

Kuten kaikki rekrytoijat, mekin haemme hyviä tyyppejä. Meitä ei kiinnosta yksityiskohtainen työhistoria tai koulutodistukset, vaan utelias asenne ja kiinnostus mitä markkinoinnissa ja viestinnässä tapahtuu tällä hetkellä, digitaalisissa ja perinteisissä kanavissa.

20-vuotiaana toimistona me takaamme stabiilin ympäristön kehittää osaamistaan ja kehittyä huippuasiakkaiden palvelemisessa. Olemme helposti lähestyttävä ja tiivis porukka, joka pitää huolta omistaan. 


Avoin haku

Haluatko jättää tietoomme kiinnostuksesi tulevista työmahdollisuuksista tai muuten vaan kertoa, miksi juuri sinä olisi oiva lisä tiimimme? 


 

Web/UX Lead

Onko intohimosi suunnitella ja toteuttaa mieleenpainuvia digitaalisia asiakaskokemuksia globaaleille asiakkuuksille?
Hyvä, niin meidänkin! Lue vielä hiukan lisää, sillä uskomme että meillä olisi sinulle erittäin kiinnostava ja näkyvä rooli tarjolla.  


 

Työharjoittelu

Haetko työharjoittelua markkinointiviestinnän alalta? Mikäli opintosuuntautumisesi tukee teemaa, ota yhteyttä. Harjoitteluajat mielellään vähintään 2 kuukautta. Harjoittelun toimipiste Tampereen toimistossamme. Työharjoittelun ajalta saa myös pientä rahallista korvausta.