Sisällöntuottaja, markkinoija, UX- ja UI -suunnittelija, frontend-suunnittelija, valokuvaaja, video-editoija, visuaalinen suunnittelija, taittaja, projektinvetäjä, strategi....ainakin tälläisiä osaajia on meillä töissä. Mutta ennen kaikkea jokainen atomilainen on hyvä tyyppi. 

Kuten kaikki rekrytoijat, mekin haemme hyviä tyyppejä. Meitä ei kiinnosta yksityiskohtainen työhistoria tai koulutodistukset, vaan utelias asenne ja kiinnostus siihen, mitä markkinoinnissa ja viestinnässä tapahtuu tällä hetkellä, digitaalisissa ja perinteisissä kanavissa.

20-vuotiaana toimistona takaamme stabiilin ympäristön kehittää osaamistaan ja kehittyä huippuasiakkaiden palvelemisessa. Olemme helposti lähestyttävä ja tiivis porukka, joka pitää huolta omistaan. 


Digiduunarista asiantuntijaksi?

Kaipaamme joukkoomme verkkopalveluiden kehittämisestä kiinnostunutta tekijää. Jonkinasteinen kokemus verkkosivustojen pystyttämisestä on hyvä tausta hakea joukkueemme uudeksi tukipilariksi. Klikkaa lisätietoihin ja hae 30.11.2017 mennessä.


Avoin haku

Haluatko jättää tietoomme kiinnostuksesi tulevista työmahdollisuuksista tai muuten vaan kertoa, miksi juuri sinä olisit oiva lisä tiimimme? 

 

Työharjoittelu

Haetko työharjoittelua markkinointiviestinnän alalta? Mikäli opintosuuntautumisesi tukee teemaa, ota yhteyttä. Harjoitteluajat mielellään vähintään 2 kuukautta. Harjoittelu tapahtuu Tampereen toimistossamme.