Sisällöntuottaja, markkinoija, UX- ja UI -suunnittelija, frontend-suunnittelija, valokuvaaja, video-editoija, visuaalinen suunnittelija, taittaja, projektinvetäjä, strategi....ainakin tälläisiä osaajia on meillä töissä. Mutta ennen kaikkea jokainen atomilainen on hyvä tyyppi. 

Kuten kaikki rekrytoijat, mekin haemme hyviä tyyppejä. Meitä ei kiinnosta yksityiskohtainen työhistoria tai koulutodistukset, vaan utelias asenne ja kiinnostus mitä markkinoinnissa ja viestinnässä tapahtuu tällä hetkellä, digitaalisissa ja perinteisissä kanavissa.

20-vuotiaana toimistona me takaamme stabiilin ympäristön kehittää osaamistaan ja kehittyä huippuasiakkaiden palvelemisessa. Olemme helposti lähestyttävä ja tiivis porukka, joka pitää huolta omistaan. 


Projektikoordinaattori

Etsimme Tampereen keskustassa sijaitsevaan toimistoomme aktiivista ja oma-aloitteista projektikoordinaattoria asiantuntijatiimiemme ja asiakkaidemme väliseen yhteydenpitoon. 

Toivomme sinun olevan asiakaspalvelija, jonka puhelun tai sähköpostin jäljiltä asiakkaamme on jälleen kerran informoitu projektin etenemisestä ja hymy huulilla. Uskallat kysyä Atomin tiimiltä missä mennään ja otat rohkeasti päivittäisiä tehtäviä haltuun, jotta toimistomme jokapäiväinen arki rullaisi tehokkaasti. Sinulla ei tarvitse olla vuosien kokemusta markkinointiviestinnästä tai projektijohtamisesta, mutta toivomme sinun olevan positiivinen ja aikaansaava tyyppi.

Työhön kuuluu:

  • Aktiivinen yhteydenpito yritysasiakkaisiin projektien eri vaiheissa, suomeksi ja englanniksi
  • Osallistuminen tiimien kanssa projektien aikatauluttamiseen ja edistämiseen 
  • Tarjousten tekoa asiantuntijoidemme kanssa
  • Projektien valmistelut, mahdolliset materiaalihankinnat sekä projektitiedottaminen

Tehtävässä auttaa, mikäli sinulla on kokemusta asiakastyöstä sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat välttämättömiä. Myös modernien digitaalisten yhteistyökalujen sujuva käyttö tai valmius eri järjestelmien omaksumiseen helpottaa työn tekemistä.

Tutustu meihin esimerkiksi Facebookissa ja Instassa. 

Tehtävä on kokopäiväinen. Koeaika on 3 kk.


 

Työharjoittelu keväälle tai syksylle 2017

Haetko työharjoittelua ensi keväälle markkinointiviestinnän alalta? Mikäli opintosuuntautumisesi tukee teemaa, ota yhteyttä. Harjoitteluajat mielellään vähintään 2 kuukautta. Harjoittelun toimipiste Tampereen toimistossamme. Työharjoittelun ajalta saa myös pientä rahallista korvausta.