Back to All Events

Alihankinta 2017 – Teemana kumppanuus

  • Tampereen Messut Oy (map)

Alihankinta 2017 -messujen teemana on kumppanuus

Milloin markkinointiviestintää kannattaa tehdä itse ja milloin mukaan kannattaa ottaa kumppani? Saatko kumppanuudestasi kaikki tehot irti?

Tule kuulemaan arkielämän esimerkkejä, miten teknologiateollisuuden yritykset ovat järjestäneet myyntiä, kasvua ja kansainvälistymistä tukevan markkinointiviestinnän kumppanuutensa. Jaamme parhaat vinkit ja käytännöt ja kerromme, mitä sinun on hyvä tietää erilaisista kumppanuusmalleista – mitkä ovat eri mallien parhaita puolia, mitkä haasteita.

alihankinta_2017_300x250_1502.gif

Interaktiivisen seminaarin agenda:

13:00–13:30 Miten saada kumppanuudesta kaikki irti? 3 casea teknologiateollisuudesta.
Atomin toimitusjohtaja Petri Halonen avaa seminaarin ja valottaa miten globaali pörssiyritys toteuttaa markkinoinnin arkea digitaalisten työkalujen avulla useasta eri maasta käsin. 

Atomin kehitysjohtaja Henna Ojala kuvaa käytännön projekti-esimerkin avulla miten strategisesti tärkeään tuotekehitysprojektiin tuotiin yrityksen ulkopuolelta markkinoinnin asiantuntijaryhmä. Miksi markkinoinnin asiantuntijat haluttiin tukemaan ja tuomaan markkinoinnillinen näkökulma R&D, tuoteinsinöörien, myyntihenkilöstön, asiakaspalvelun, liiketoiminnan johtamisen ja ICT-osaston tueksi jo hankkeen alusta asti?

Remion Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kivimäki kertoo oman yrittäjätarinansa miten kasvuyrityksessä kehitetään ja tehdään markkinointia kumppanuuden avulla.

13:30–14:00 Testaa millainen on yrityksellesi paras kumppanuusmalli
Tule paikalle ja selvitä interaktiivisen testin avulla, millainen kumppanuus olisi yrityksellesi Se Oikea. Asiantuntijat paikalla auttamassa selvittämään yrityksellesi soveltuvaa kumppanuusmallia ja Jukka Kivimäki jakamassa vinkkejä teknologiateollisuuden kasvuyrityksen näkökulmasta.

"Miten luoda myyntiä ja kasvua tukeva markkinointiviestinnän kumppanuus? – 3 casea teknologiateollisuudesta" puheenvuoromme Alihankinta 2017 -messuilla ke 27.9. B-hallissa klo 13.
 

Ohjeita messuille saapumiseen
Ilmoittaudu vieraaksi messuille

 

Etkö pääse paikalle? Kirkkaimmat ajatukset sekä tunnelmia myös somekanavissamme TwitterissäFacebookissaLinkedInnissä ja Instassa tunnisteilla #atomicreative ja #alihankinta.  Sekä heti pian tapahtuman jälkeen koonti blogissamme!