Back to All Events

Alihankinta 2017 – Teemana kumppanuus

  • Tampereen Messut Oy (map)

Alihankinta 2017 -messujen teemana on kumppanuus

Milloin markkinointiviestintää kannattaa tehdä itse ja milloin mukaan kannattaa ottaa kumppani? Saatko kumppanuudestasi kaikki tehot irti?

Tule kuulemaan arkielämän esimerkkejä, miten teknologiateollisuuden yritykset ovat järjestäneet myyntiä, kasvua ja kansainvälistymistä tukevan markkinointiviestinnän kumppanuutensa. Jaamme parhaat vinkit ja käytännöt ja kerromme, mitä sinun on hyvä tietää erilaisista kumppanuusmalleista – mitkä ovat eri mallien parhaita puolia, mitkä haasteita.

alihankinta_2017_300x250_1502.gif

Kello 13:00–13:30 Miten saada kumppanuudesta kaikki irti? 3 casea teknologiateollisuudesta. Kello 13:30–14:00 Testaa millainen on yrityksesi unelmakumppani. Tule paikalle ja selvitä interaktiivisen testin avulla, millainen olisi yrityksellesi Se Oikea. Asiantuntijat paikalla.

Seuraa somea – ohjelma päivittyy ja tarkentuu lähipäivinä!
 

"Miten luoda myyntiä ja kasvua tukeva markkinointiviestinnän kumppanuus? – 3 casea teknologiateollisuudesta" puheenvuoromme Alihankinta 2017 -messuilla ke 27.9. B-hallissa klo 13.
 

Ohjeita messuille saapumiseen
Ilmoittaudu vieraaksi messuille

 

Etkö pääse paikalle? Kirkkaimmat ajatukset sekä tunnelmia myös somekanavissamme TwitterissäFacebookissaLinkedInnissä ja Instassa tunnisteilla #atomicreative ja #alihankinta.  Sekä heti pian tapahtuman jälkeen koonti blogissamme!