Löydä ydin™

Atomi on liki 20-vuotias markkinointiviestinnän asiantuntijatoimisto, joka myös taitaa käytännön toteutukset. Olemme viestien, sanojen, asiakaskokemuksien, viivojen, kuvien, symbolien, sommittelun, merkityksien, asiakaspolkujen ja markkinointikanavien asiantuntijoita.

Asiakkainamme on isoja kansainvälisiä pörssiyrityksiä, innovatiivisia keskisuuria B2B-yrityksiä, merkittäviä kansallisia tapahtumia sekä tärkeiden asioiden puolesta taistelevia järjestöjä ja toimijoita.

7 syytä ottaa yhteyttä Atomiin

Mainos-, digi- tai viestintätoimiston valinta ei ole helppoa. Alan toimijat lupaavat integroitua markkinointiviestintää, asiakaskokemuksen parantumista, ratkaisujen tuloksellisuutta, superihanan symppistiimin ja maailmanluokan meiningin. Niin mekin. Alla 7 vakuuttelua lisää, miksi meihin kannattaa tutustua:

  1. Pystymme hoitamaan koko markkinointiviestinnän tekemisen ketjun strategiasta, ideoinnista aina tekniseen toteutukseen asti sähköisissä ja perinteisissä markkinointikanavissa omin voimin.
  2. Liiketoiminnan strategiset ulottuvuudet eivät ole meille hepreaa. Ymmärrämme markkinoinnin panostusten vaikutukset ja tavoitteet liiketoiminnan tukemisessa. 
  3. Meillä on erittäin laaja kokemus eri markkinointikanavista ja niiden yhteispelistä. Suunnittelemme ja toteutamme oikeasti monikanavaista markkinointia.
  4. Ketterien toimintamallien ja testattujen prosessien avulla pystymme tarjoamaan palveluitamme kustannustehokkaasti.
  5. Hyödynnämme tehokkaasti turvallisia digitaalisia alustoja asiakkaiden kanssa viestimiseen ja projektinhallintaan. Näin takaamme projektien ja aikataulujen läpinäkyvyyden.
  6. Meitä kiinnostaa vilpittömästi tietää, miten hyvin tekemämme markkinointiratkaisut toimivat – pystymme tarkasti mittaamaan kontakteja, liidejä ja klikkauksia, jotta tuloksellisuus ei olisi vain markkinointipuhetta.
  7. Olemme luotettava kumppani.

Autamme löytämään viestinnällisen ja visuaalisen ytimen asiakkaidesi kohtaamisiin

Miksi asiakkaasi tai sidosryhmäsi pitäisi suosia palveluasi, ottaa yhteyttä tai valita tuotteesi? Miten parhaiten kertoisit asiakkaalle palveluistasi ja osaamisestasi? Mistä asiakkaat löytävät palveluidesi ääreen? Miltä toimintasi pitäisi näyttää, tuoksua, maistua ja kuulua?

Mikä on sinun tarinasi, jonka haluat asiakkaillesi välittää ja kertoa?

Jotta asiakkaillesi syntyisi oikea mielikuva toiminnastasi, on tarinasi oltava yhtenäinen ja kiinnostava kaikissa asiakaskohtaamisessa, juuri sinun asiakkaitasi puhuttelevasti.

Löydä ydin™ on lupauksemme ja toimintamallimme asiakkaitasi puhuttelevan tarinan synnyttämiseksi.

Kiinnostuitko tai haluatko tietää lisää?

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous.

 

Lähetä postia: 
petri@atomi.com