Älykaupunkikehityksen kärkeen tähtäävä Tampere isännöi meneillään olevaa Smart City Weekiä, joka esittelee erilaisia älykaupunkiratkaisuja.

Ammattilaisille suunnatun kansainvälisen, virtuaalisesti järjestettävän konferenssin 26.–28.1.2021 lisäksi viikon ohjelmaan sisältyy monenlaista ohjelmaa kaupunkilaisille ja kaikille älykaupunkikehityksestä kiinnostuneille.

Innovatiiviset, kestävät ratkaisut rakentavat hiilineutraalia älykaupunkia

Toteutimme Atomissa Tampereen kaupungille 6Aika-ohjelmaan kuuluvan Energiaviisaat kaupungit -julkaisun, joka kokoaa hankkeen oppeja ja tuloksia yhteen. Saimme asiantuntijahaastatteluiden ja kustannustoimittamisen myötä tutustua kaupunkien hiilineutraaleihin ratkaisuihin.

Vuoden 2020 lopussa päättyneessä Energiaviisaat kaupungit -hankkeessa olivat mukana Helsinki, Espoo, Oulu, Tampere, Turku ja Vantaa sekä Ekokumppanit Oy ja Valonia/Varsinais-Suomen liitto. Kunnianhimoisiin ilmastotavoitteisiin päästäkseen kaupungit etsivät ja kokeilivat hankkeessa keinoja niin kiinteistö-, kortteli- kuin kaupunginosatasoisten päästöjen vähentämiseksi.

Atomi on Tampereen kaupungin markkinointiviestinnän kumppani.

Anni Seppälä

Haluatko kuulla lisää?

Anni Seppälä
Sisältömarkkinointi ja sisällöntuotanto

Soita
Jaa artikkeli