Tredun Oppimiskylä Tampereen Hiedanrannassa on aivan uudenlainen yhteisöllinen oppimisympäristö, joka koostuu ammatillisen oppilaitoksen, yhdistysten, yritysten ja työllisyyspalveluiden yhteisöstä.

Oppimiskylässä oppiminen tapahtuu aina oikeassa yrityksessä. Opiskelija voi suorittaa ammatillisen tutkinnon tai sen osia töitä tehden ja yritys saa samalla työtehtävään tekijän.
Oppimiskylä on Tredun koordinoima ESR-hanke, osatoteuttajana on TAMK. Taustalla on 2018 alkanut Hiedanrannan Tredu-pilotointi.

Video tiivistää Oppimiskylän toiminnan selkeästi eri toimijoiden näkökulmasta

Toteutimme Atomissa Tredun Oppimiskylä-hankkeelle videon, jonka tarkoitus on vastata yksinkertaiseen kysymykseen: Mikä Oppimiskylä on? Videolla ääneen pääsevät Oppimiskylän eri toimijat. Opiskelijat sekä työntekijät opiskelijan työllistävistä yrityksestä ja järjestöstä ja kaupungin työllisyyspalveluista avaavat videolla Oppimiskylän toimintaa omista näkökulmistaan.

Video on keino kertoa monimutkaisesta asiakokonaisuudesta selkeästi, ja silti tunteita herättäen. Alla muutamia asiakkaamme välittämiä palautteita videosta.

”Nyt selvisi, mitä te teette! Videosta saa hyvin kiinni toiminnastanne ja konkreettisesta, merkityksellisestä työstänne. Tunteita herättävä, suorastaan liikuttava!”
”Videosta jää positiivinen tunne ja on muutoinkin kompakti ja asiaa avaava. Hienoa työtä!”

 

Atomi on Tampereen kaupungin markkinointiviestinnän kumppani.

Anni Seppälä

Haluatko kuulla lisää?

Anni Seppälä
Sisältömarkkinointi ja sisällöntuotanto

Soita
Jaa artikkeli