Build for your world

Asiakkaat yrityksen tarinan keskiöön


Tuotekeskeinen markkinointi on monella teollisuuden alalla vielä standardi. Muutamat vahvalla näkemyksellä varustetut toimijat pystyvät kuitenkin astumaan tuotespeksien kehästä asiakkaan haasteiden maailmaan. Kuten meidän ruotsalainen asiakkaamme.

Rakensimme yhdessä trukkivalmistajan kanssa uudenlaisen ydintarinan, jossa asiakas on sankari. Trukki on vain se ”valosapeli”, jolla hän pystyy valloittamaan ja saavuttamaan omat tavoitteensa. Jotta uudenlaisen tarinan todistusvoima olisi mahdollisimman vahva, siinä pitää näkyä ja kuulua todellisten asiakkaiden ääni. Kuvasimme, dokumentoimme ja videoimme asiakkaita Thaimaan viidakossa, Färsaarten viimassa ja Saksan supertelakoilla.

Lopputuloksena syntyi rakennusaineet uudenlaiselle tarinalle globaalin markkinoinnin ytimeen. Näitä trukkeja rakennetaan suurella sydämellä asiakkaan haasteiden voittamiseksi.

Osa suomalaista globaalia nostolaitekonsernia oleva, Ruotsissa toimiva trukkivalmistaja, myy trukkeja yli sataan maahan ympäri maailmaa. Myyntiä ja jälleenmyyjäorganisaatioita tukeakseen asiakkaamme halusi kehittää asiakaslupaustaan asiakaslähtöisempään suuntaan. Tavoitteena oli myös vahvistaa mielikuvaa asiakkaitaan ymmärtävästä, maailmanlaajuisesta ja vahvasti eteenpäin menevästä toimijasta.

AsiakasRuotsalainen trukkivalmistajaPalvelutStrategia, ydintarina, suunnittelu, video, valokuvaVuosi2017LinkkiKysy, niin kerromme!

Löydä ydin™ – monimutkaisesta yksinkertaista

Brändikehitys | Digitaalinen asiakaskokemus
Liikkuva kuva | Ketterä viestintä

Ota yhteyttä

Privacy Preference Center