Suunnan tarkistus startupille

Arkiapua mobiilisovelluksella


Design sprint on hyvä työmetodi, kun halutaan testata ja ratkaista haasteita lyhyessä ajassa. Malli on toimiva varsinkin, jos haaste kyetään rajaamaan tarkkaan. Design sprint sopii nykyaikaiseen työntekoon täydellisesti, koska se pakottaa kaikki tekijät ja toteuttajat yhteisen pöydän ääreen. Vaikka metodi on lähtöisin sovelluskehityksestä, niin se soveltuu hyvin myös markkinoinnin ja viestinnän demottamiseen.

Startup yritys Vazan halusi happotestata markkinointiaan ja viestintäänsä ennen H-hetkeä, eli tuotejulkistusta. Sulkeuduimme muutamaksi päiväksi post-it -lappujen ja energiapatukoiden kanssa avaamaan tärkeimpiä käyttäjäryhmiä, asiakaspolkuja ja käyttökokemusta. Design Sprintistä rakentui kokonaan uudenlainen kiteytymä ja ydintarina applikaation tärkeimmistä käyttäjähyödyistä johdettuna. Nyt tarinaa kerrotaan eteenpäin uudella tavalla. #arkiapu

Vazan - Arkiapu

Sprintti auttoi meitä hahmottamaan – ainakin omasta mielestäni – lähes kaiken mitä odotimme. Saimme ohjausta tuotteistamiseen, visuaalista apua www-sivujen muotoiluun ja tärkeimpänä, joka oli Design Sprintin yksi pääaiheistakin; selvitimme ketkä kuuluvat tärkeimpään kohderyhmäämme, mitä he palvelulta haluavat ja odottavat ja millä tavalla me palvelun tuomme julkiseksi, huomioiden edellämainitut pointit.

Vazan Oy on startup yritys, jonka mobiiliapplikaatio kerää arkiapua tarjoavia ja tarvitsevia ihmisiä yhteen. Sovelluksen avulla jokainen voi löytyy ja tarjota läheltään arkeensa helpotusta.

AsiakasVazan OyPalvelutStrategia, Design Sprint, palvelumuotoilu, ydintarinaVuosi2018Linkkivazan.org

Löydä ydin™ – monimutkaisesta yksinkertaista

Brändikehitys | Digitaalinen asiakaskokemus
Liikkuva kuva | Ketterä viestintä

Ota yhteyttä

Privacy Preference Center