Tukea myynnin eri vaiheisiin

Myynnin työkalut materiaalinhallinnan uudelle aikakaudelle


Uudenlaisen teknologisen innovaation myyntiprosessi on pitkä ja moniulotteinen. Erilaisille ostajatyypeille pitää tarjota informaatiota ja ostamisen sytykkeitä monessa eri muodossa. Ostajat pitää vakuuttaa uuden teknologian tuomista mahdollisuuksista.

Rakensimme asiakkaamme kanssa asiakkaan matkaa helpottavia ja johdattelevia materiaaleja. Ostamisen polulle rakennettiin tukimateriaalit verkkosivustosta aina uudenlaiseen online myyntityökaluun. Myyntityökalu sisältää liikkuvaa kuvaa ja asiakastarinoita.

Asiakkaan matkalle on hyvä tuoda näyttäviä ja uudenlaisia myyntikokemuksia, jotka tukevat teknologista osaamista ja innovointia.

Materiaalinhallintajärjestelmästä on CAD kuvasta luotu kolmiulotteinen malli, jota pystytään animoimaan ja muokkaamaan ketterästi erilaisiin myyntimateriaaleihin.

Asiakkaamme on suomalainen, osa isompaa konsernia oleva yritys, joka tuottaa älykästä ja innovatiivista materiaalinhallintajärjestelmää. Materiaalinhallintajärjestelmä hyödyntää teollista internetiä ja tuo varastokirjaukset ja varastonhallintaan liittyvät tiedot yhteen paikkaan. Järjestelmä on voittanut Laatuinnovaatio 2014 -palkinnon, Red Dot Award -palkinnon, Product design 2014 -palkinnon sekä useita muita kansainvälisiä palkintoja ja se onkin mullistamassa niin pk-sektorin yritysten kuin isojen konsernien materiaalinhallinnanprosesseja.

AsiakasSuomalainen pörssiyritysPalvelutSisällöntuotanto, Valokuva, Video, Presentaatio, MyyntimateriaalitVuosi2016-LinkkiKysy, niin kerromme!

Löydä ydin™ – monimutkaisesta yksinkertaista

Brändikehitys | Digitaalinen asiakaskokemus
Liikkuva kuva | Ketterä viestintä

Ota yhteyttä

Privacy Preference Center