Ramirent konserniviestintä vastaa brändin kehittämisestä sekä sijoittajaviestinnästä. Brändimateriaalit sekä sijoittajaviestinnän materiaalit vaativat kumppaneilta erityistä tarkkuutta sekä julkaisujen tavoitteiden ymmärtämistä. Aikataulujen täytyy pitää ja julkaisuprosessin täytyy toimia saumattomasti.

”Atomi toimii kuin oman osastoni jatke ja heihin voi aina luottaa!” — Franciska Janzon, viestintäjohtaja, Ramirent Oyj

Uuden brändi-ilmeen jalkauttamisvaiheessa olemme olleet kumppanina suunnittelemassa ja toteuttamassa uuden ilmeen mukaisia visuaalisia ratkaisuja, elementtejä sekä julkaisuja. Julkaisujen tuotantoprosessi on rakennettu pilvipalvelun päälle. Julkaisujärjestelmässä voidaan samanaikaisesti tehdä suunnittelua, sisällöntuotantoa ja oikolukua. Järjestelmän avulla toteutusaikataulut nopeutuvat ja virhemarginaalit pienevät.

Julkaisuprosessin avulla suunniteltiin ja toteutettiin myös Ramirent vuosikertomus 2018. Parhaat lopputulokset syntyvät tilaajan ja toteuttajien tiimien rajojen hämärtyessä.

Ramirent vuosikertomus
Ramirent vuosikertomus
Ramirent vuosikertomus

Ramirent on yksi Euroopan johtavista konevuokraamoista. Ramirent parantaa asiakkaidensa tehokkuutta ja turvallisuutta yhdistämällä koneet, palvelut ja osaamisen räätälöityihin vuokrausratkaisuihin.

AsiakasRamirent OyjPalvelutVisuaalinen konseptointi, suunnittelu, julkaisutoteutusVuosi2012-Linkkihttp://www.ramirent.com

Löydä ydin™ – monimutkaisesta yksinkertaista

Brändikehitys | Digitaalinen asiakaskokemus
Liikkuva kuva | Ketterä viestintä

Ota yhteyttä

Privacy Preference Center