Päätä lapsen parhaaksi

100 vuotta toimintaa lasten hyvinvoinnin puolesta


Sisältömarkkinointi on asiantuntijapalveluiden modernissa viestinnässä välttämätöntä. Tarinat ja taustoittaminen asiakaskohtaamisista jatkavat ja syventävät perhekuntoutuskeskus Lausteen ydintarinaa. Heidän ydintarina kietoutuu toiminnan pitkään historiaan ja syvälliseen asiantuntemukseen lastensuojelusta. ”Päätä lapsen parhaaksi” ydintarina on suunnattu sosiaalialan ammattilaisille, jotka työssään kohtaavat usein vaikeita ja haastaviakin tilanteita perheiden arjessa.

Verkossa ja printtilehdessä luodun sisältömarkkinoinnin tavoitteena on luoda pitkäjänteisesti mielikuvaa lastensuojelun edelläkävijyydestä. Tavotteiden pohjalta rakennettu sisältöstrategia luo suunnan sisältömarkkinoinnin toteuttamiseksi.

Perhekuntouskeskus Lauste on lastensuojelun edelläkävijä. Lausteella työskentelee noin 190 työntekijää. Lastensuojelun, erityisopetuksen ja perhekuntoutuksen ammattilaisia.

AsiakasPerhekuntoutuskeskus LaustePalvelutSisältöstrategia, Sisällöntuotanto, Ydintarina, Suunnittelu, Valokuva, Verkkosivusto, Viestintä, SisältömarkkinointiVuosiKumppanuus vuodesta 2010.Linkkilauste.fi

Löydä ydin™ – monimutkaisesta yksinkertaista

Brändikehitys | Digitaalinen asiakaskokemus
Liikkuva kuva | Ketterä viestintä

Ota yhteyttä

Privacy Preference Center