Olemme osa Tampereen uutta tarinaa. Olemme valittu markkinointi- ja viestintämateriaalien sopimuskumppani. Teemme työtä, jotta kaupunkilaisille sekä sidosryhmille syntyy kestävä ja aito kuva, miten kaupunki kehittää toimintaansa. Ja mitä palveluita Tampereella on tarjottavanaan.

Atomi-Tampere-tekijä

Olemme jo vuosia auttaneet Tampereen kaupungin eri yksiköitä viestintäkonsepteissa, viestintäkanavien suunnittelussa sekä materiaalien tuotannossa.

Yksi kestävimmistä rakentamistamme tarinoista on Tampereen rekrytointipalveluiden viestintäkonsepti ”Tule Tampereen tekijäksi”. Vahva viesti on usein kestävämpi kuin värit, kuvat ja muodot. Jokainen Tampereen kaupungin työntekijä tavalla tai toisella rakentaa ja tekee meille yhteistä ja näkyvää Tamperetta.

Tampereen Rekrytointipalvelut, Smart Tampere -hanke, Duunipolku -hanke, isot tapahtumat… Atomi on monen alueellisen hankkeen tai palvelun markkinoinnin sekä viestintämateriaalien toteuttaja.

Tampereen tekijä
Atomi-Tampere-case

Uudistuneen Tampereen tarina on vasta alussa. Uutta kaupunki-ilmettä tukevia tarinoita rakentuu kaikkiin markkinointi- ja viestintäkanaviin vuoden 2019 aikana.

Tampere on Suomen kaupunki ja Pirkanmaan maakuntakeskus Tampere on lähikuntineen Suomen toiseksi suurin kaupunkialue. Atomi on markkinointi- ja viestintämateriaalien toteuttamisen markkinointikumppani vuodesta 2019.

AsiakasTampereen KaupunkiPalvelutverkkosivusto, visuaalinen konseptointi, visuaalinen suunnittelu ja tuotanto, valokuvat, videotuotantoVuosiSopimuskumppani 2019-Linkkihttp://www.tampere.fi

Löydä ydin™ – monimutkaisesta yksinkertaista

Brändikehitys | Digitaalinen asiakaskokemus
Liikkuva kuva | Ketterä viestintä

Ota yhteyttä

Privacy Preference Center