Asiakascase

Brändikehitys rekrytointipalveluille

Lähtötilanne

Mikä oli tilaajan tavoite?

WorkPower on vuodesta 2003 toiminut kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys. WorkPower tuottaa henkilöstöpalveluita eri teollisuuden alojen sekä rakennus-, palvelu- ja logistiikka-alojen yrityksille ja välittää työpaikkoja työnhakijoille avustavista tehtävistä johtotasoon asti.

WorkPower tähtää maan 10 suurimman rekrytointiyrityksen joukkoon ja alan halutuimmaksi työpaikaksi. Henkilöstöalan asiantuntijayritys haluaa saada aikaan merkityksellisiä muutoksia kahdelle tasolla: asiakkaidensa liiketoiminnassa ja työhakijoidensa työelämässä. Yksi keino tavoitteiden saavuttamiseen on brändin tunnettavuuden ja mielikuvan vahvistaminen.

Ratkaisu

Entistä dynaamisempi brändi

Brändäyksellä rakennetaan yrityksestä mielikuvaa, jolla on vaikutusta yrityksen kykyyn erottua markkina- ja kilpailutilanteessa.

WorkPowerin kumppanina olemme mukana kehittämässä yrityksen visuaalista brändiviestintää entistä dynaamisemmaksi. Liike ja kuvakerronta oikeiden työntekijöiden välityksellä välittää WPfiilistä tehokkaasti ja näyttävästi.

Brändiviestiä vahvistamaan WorkPowerin markkinoinnilla on nyt iso kokonaisuus kuvia, jossa kerrotaan eri toimialoihin erikoistuneista tiimeistä ympäri Suomen.

Lisäarvo

Mitä palvelumme tuotti?

Brändiarvo

Brändipääoman vahvistuminen haluttua mielikuvaa tukevilla visuaalisilla viesteillä.

Työntekijäkokemus

Henkilöstö osana viestintää osallistaa osaksi yhteisöä.

Erottuvuus

Erottuvuutta ja aitoa WPfiilistä yrityksen arvoja välittävillä mielikuvilla.

Brändi on nyt liikkeessä. Liikkuvaa kuvaa tuodaan esille vahvasti myös sisäisessä viestinnässä.

Brändi on nyt liikkeessä. Liikkuvaa kuvaa tuodaan esille vahvemmin myös sisäisessä viestinnässä.

"Atomin kanssa työskentelyn voisi tiivistää näin: Oli visio miten lennokas tai sumea tahansa, tänne luukkuun yhteyttä ottamalla homma menee mutkitta maaliin ja lopputulos on poikkeuksetta maailmanluokkaa laadultaan."

— Jarkko Rytkönen, WorkPowerin markkinointipäällikkö

Palvelut

Palvelumme työn takana:
brändikehitys / brändikuva / videotuotanto / animointi / vfx