Monialayrityksen arki neljän täysin erilaisen liiketoiminnan parissa ei ole helppoa. Miten niputtaa yhteen eri liiketoimintojen lainalaisuudet, saada henkilöstö puhaltamaan yhteiseen hiileen ja saada aikaan liiketoimintoja ylittävää lisämyyntiä ja tekemisen meininkiä? Tarvitaan yhteinen ja yhdistävä ydintarina.

Kysyimme Tekmen ydinhenkilökunnalta, mitä arvoa ja hyötyä te tuotte asiakkaittenne arkeen. Miten siivoamis-, kiinteistönhoito-, kunnossapito- ja rakentamispalvelut näkyvät ja tuntuvat Hämeenlinnalaisten arjessa? Parhaimmillaanhan nämä palvelut ovat silloin, kun ne eivät näy tai haittaa kaupunkilaisten arkea.

Mistä hyvä arki ihmisille oikein syntyy.

Hyvän arjen perusta

”Olemme aamuisin ensimmäisenä paikalla ja sammutamme valot päivän päätteeksi viimeisinä. Me tiedämme mistä aineksista ihmisten hyvä arki rakentuu. Varmistamme, että ihmiset voivat kohdata päivänsä sujuvammin ja turvallisemmin. Joustavuus, vastuullisuus ja huolehtiminen kuuluvat hyvään arkeen. Ja meidän palveluumme.

Tarjoamme siivouspalvelut, kiinteistöpalvelut ja ruokapalvelut yli 400:n arjen asiantuntijan voimin – kaikki saman katon alta.”

Tekme Atomi
Tekme valokuva

Kunnon tarinassa tuodaan oikeat sankarit esiin. Tekmen palveluasiantuntijat ja hyvän arjen ammattilaiset ovat eturintamassa näyttävissä valokuvissa ja videoissa. Kirkastettu visuaalinen ilme ja logo on valjastettu alleviivaamaan uutta yhteistä tarinaa. Saman katon alta löytyy 400 arjen asiantuntijaa.

Tekme logo
Tekme infografiikka

Yhteisten kehitystyöpajojen tulosten pohjalta dokumentoitiin ja niputettiin Tekmen sisältöstrategia. Strategian avulla omalla henkilöstöllä on suuntaviivat millä tavoin omaa tarinaa kerrotaan eteenpäin. Ja edelleen johdatetaan asiakkaita ja kaupunkilaisia heitä kiinnostaviin viestinnällisiin sisältöihin.

Jotta oma tiimi pystyy systemaattisesti viemään uutta tekemisen meininkiä ja tarinaa eteenpäin, tarvitaan kunnon työkaluja. Yhdessä Tekmen asiantuntijoiden kanssa rakennettiin selkeä sisältömarkkinointiin optimoitu verkkosivusto omien tarinoiden eteenpäin viemiseksi. Sisällöllisesti tehtiin huomattava muutos palvelujen esittämiseen ja selkeyttämiseen asiakashyötyjen kautta. Palvelumuotoilu tehtiin yhdessä Tekmen palveluasiantuntijoiden kanssa.

Miten mitata markkinointiviestinnän onnistumista? Kasvaneena palvelujen myyntinä, myyntikontaktien kasvuna, työntekijäkokemuksen kasvuna, liikevaihdon kasvuna? Tai koko liiketoiminnan myyntinä eteenpäin?

Tekme Oy fuusioitiin 1.1.2019 osaksi Palmia Oy:tä.

Tekme Oy on Hämeenlinnassa toimiva kiinteistöjen siivous-, kiinteistönhoito-, kunnossapito- ja rakentamispalveluita tarjoava monialayritys. Tekme kuuluu Hämeenlinnan kaupunkikonserniin, ja luo hyvää arkea kaupungin yli 66 000 asukkaalle, ja sen lisäksi tuhansille muille Kanta-Hämeen alueen asiakkaille.

AsiakasTekme OyPalvelutsisältöstrategia, ydintarina, visuaalinen ilme, valokuva, infografiikka, sisällöntuotanto, verkkosivustoVuosi2016

Löydä ydin™ – monimutkaisesta yksinkertaista

Brändikehitys | Digitaalinen asiakaskokemus
Liikkuva kuva | Ketterä viestintä

Ota yhteyttä

Privacy Preference Center